Gojko Kačar ostaje na Kipru

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.19. | 15:36

U trci za njegov potpis dva kluba

Čitali ste već da će se ove zime Gojko Kačar rastati sa Anortozisom. Nekadašnji reprezentativac Srbije nije ubedio trenera tog kluba Jirgena Šterpela da može da mu bude od pomoći u nastavku sezone. Očekuje se da Kačar narednih dana i zvanično raskine ugovor sa pomenutim klubom, ali neće dugo biti bez posla.

Kiparska štampa piše da su dva tima iz tamošnje lige pokazali interes za bivšeg univerzalca Vojvodine i Herte. Kao potencijalne nove destinacija Gojka Kačara pominju se ovogodišnji učesnik Liga Evrope Apolon i Nea Salamina.

Izabrane vesti

Sigurno je da bi igranje u Apolonu bilo veći izazov za Gojka Kačara. Reč je o trećeplasiranom timutamošnje lige koji ima samo četiri boda manje od lidera APOEL-a.

Sa druge strane Nea Salamina je na petom mestu i do kraja regularnog dela prvenstva vodiće žestoku borbu za ulazak u plej-of.

Gojko Kačar je u prvom delu sezone odigrao svega 275 minuta za Anortozis i sada mu je potreban klub koji će mu garantovati konitunitet igara. Mada Vojvodina je uvek aktuelna kada je reč o Gojku Kačaru.


tagovi

Gojko KačarApolon LimasolNea SalaminaKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara