Komentari na vest

Golčina Lazara Samardžića u dresu Nemačke (VIDEO)

B

Bg

pre preko 1 godinu

Samardzic ce se 95% opredeliti za Nemacku, i ne treba zaliti. Luka Ilic na istoj poziciji bas dosta obecava, odabrao je dobar klub za razvoj, jos uvek je mlad igrac iza godinu, dve, nasledice Tadica.
v

vdvd

pre preko 1 godinu

Covece pa ti se ne razumes u fudbal ali totalno. Ilic ce naslediti Tadica u cemu kad nisi ni priblizno isti tip igraca. Tadic je ofanzivni igrac, vise krilni, a njegova zamena bi bio ovaj Samardzic koji igra isto levom nogom i iste pozicije pokriva, ali tu se slazem sa tobom da ce odavrati Nemacku i nista nece uraditi. Jer ako bude najbolji zvace ga cim malo padne forma a mora se desiti nece za njega biti popusta jer je stranac i tako ga gledaju. Mi nikada da se opametimo, primer je Krkic najbolji koji je hteo Spanac da bude sa Imenom Bojan Krkic i onda kada ispadnes izdajnik nece ni ta Spanija da te ceni, a mozda ga je stigla kletva ma koliko zvicalo glupo ljudi su ga mrzeli. I covek je unistio sebi karijeru a talenat bio ogroman, slicna je prica sa Marko Marinom ali ne tako bas surova. Ali on bi trebao da objasni Samardzicu neke stvari i kako to ide, na kraju stvorice mrznju kod svog naroda pa ne zna se da je Marin uradio nesto lose nikada ne bi dobio mesto u nasem fubalu da radi. Da se vratim na Ilica koji je pre svega zamena ili istu pozociju pokriva kao SMS, pa na kraju Sari ga zeli u Lacio ako SMS ode ili da ih upari. Inace mi imamo problem sa tim ofanzivnim vezistima, kao Piksi sto je bio vise i ne postoje takvi igraci ali tog centralnog ofanzivnog mi godinama nemamo. Imamo problem na krilima i bekovima narocito desnim bekom koga nismo napravili godinama. Za divno cudo imamo najveci potencijal na spicevima, sem ovih nasih trojice koji su jos mladi imamo jos jedno 5, 6 centarforova koji dolaze i mogu da postanu ozbiljna konkurencija. Jovanovic, Joveljic, Lazetic, Marko Milovanovic, Andrej Ilic, Zlatanovic ali i ovi iz SL da ne nabrajam sve.
N

Nelen

pre preko 1 godinu

Dajte nam neki tekst o Dzejsonu Prodanovicu,desnom beku od koga svi ocekuju mnogo plus decko hoce za Srbiju da igra
N

News

pre preko 1 godinu

Taj Prodanovic igra amaterski fudbal. Ima bolji igraca od njega u svakom parku u Srbiji. Samardzic i Bajcetic su odlicni igraci i trebaju Srbiji
M

Mek

pre preko 1 godinu

Cesto citam komentare o tom momku a on ima 150 minuta fudbala za polusezonu u cetvrtoj ligi.

Mali peca

pre preko 1 godinu

Misli da ce da bude igrac za top klubove ,pa onda bira I jacu repku ,za nemce samo takvi mogu da igraju ,a ako bude igrac za osrednje ekipe iz lige petica nece biti pozivan I onda ce mu srbija biti dobra. Marko Marin je napravio tu gresku ,on je realno posle kad je propo mogo da igra za nas da je imo pravo .
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ne prave oni nikakvu gresku, Marin je igrao a Samardzic igra za zemlju u kojoj je rodjen, u kojoj je odrastao i postao covek, u kojoj su mu porodica, devojka, prijatelji. Momak se oseca kao nemac i to je to, oduvek je igrao za njih.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Realno koga briga za izroda Srpskoga roda ne razmisljamo o njemu ne zanima nas nije nam potreban nek igra za Nemacku svakako ce Nemacka ispasti ili u grupi ili od Hrvatske u osminifinala ili ako to sve prodju u cetvrtfinalu im je kraj jer idu ili na Brazil ili Srbiju i tu im je kraj.
G

Gost Rajko

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zašto potencirate ovog lika i pišete o njemu kao potencijalnom srpskom reprezentativcu i dajete mu pažnju ? Iskreno većinu zaboli za njega i njegovu karijeru. Kad čovjek neće da igra za Srbiju i osjeća se kao Švabo. Nije mi jasno zašto ga mole kad neće i ne osjeća se vjerovatno Srbinom. PS. pišite o onim koji hoće da igraju i osjećaju se Srbima
@

@Rajko

pre preko 1 godinu

Tako je, ako ti nekog moraš moliti da igra za Reprezentaciju, tu nema ljubavi. Onaj ko hoće, taj odmah kaže. Nije momak ništa kriv, tako je vaspitavan, igraj za dojč i sve najbolje.