Komentari na vest

Golgeterska kriza: Ohi Omoidžuanfo dva meseca, odnosno šest utakmica bez pogotka

9

95

pre 9 meseci

Jao nemojte ove vesti, Ohijev fan klub će da se iseče. Kad se setim da je bilo 600-700 komentara kad je ovaj dunster odlazio iz Zvezde... Sendvičari odlepili
G

Gostyxcvbnm

pre 9 meseci

Užas, nije dao gol na prijateljskim utakmicama i na čak dve prvenstvene. Bukvalno je naslov stavljen da se navuku ono koji ga pljuju kako bi likovali. . .
O

Ohi

pre 9 meseci

Je smešan igrač, i tačka.
S

Samo

pre 9 meseci

Zamislite, da je za to vreme dao 10 golova. Ovde se ne bi moglo živeti, od poruka i pljuvanja.
K

Koan

pre 9 meseci

Ohi, kao i Pavkov, jednostavno NE ZNA da igra fudbal. Njegov uticaj na igru je zanemarljiv. To što da gol je jednostavno jer je na toj poziciji i to bi uradio svako drugi. Uporedite sadašnje Zvezdine igrače u napadu i njega i valjda će vam biti jasno.
P

Pasijans

pre 9 meseci

To je kao da si rekao da ni Inzagi ne zna da igra fudbal, jer nije učestvovao u igri. A davati golove nije tako jednostavno kao što opisuješ, jer je potrebna vještina da se igrač nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu, a i završnica. Imaš intervju sa Anrijem gdje priča kako je od Vengera naučio da mora da se kreće ne samo uzimajući u obzir odbrambene igrače nego i karakteristike svojih saigrača, jer ga Ljunberg, Bergkamp ili Pires neće tražiti loptama na isti način, tako da treba znati gdje ga svaki od njih očekuje kada ima loptu.
Š

Šta sa

pre 9 meseci

Sad, ljubitelji Ohija, Zvezda je ovde napravila fantastičan posao, došao za džabe, a prodat za milion. Kad se odbije plata, opet je zaradila.
:

:) :)

pre 9 meseci

Kad sabereš njega Kulibalija, Bakajoka, Dionija = debeo MINUS!!!! Ostavke zbog lošeg poslovanja
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Ne izlupavaj se, nijedan napadač ne daje golove na svakoj utakmici. Možda je sad u nekoj krizi, ali opet će nastaviti. Svakako smo ga sad prerasli, ali prošle sezone bi nam legao kao budali šamar.
P

Pasijans

pre 9 meseci

Mozda se 13 golova ne cini mnogo, ali treba znati da je Ohi odigrao 24 utakmice ukupno u prvenstvu (14 u regularnom dijelu gdje je dao 8 golova i jos 10 u plejofu uz 5 pogodaka). U poredjenju, pomenuti Mortensen i Klaeson su odigrali 32, odnosno 30 utakmica.
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Најјачи су ови, типа "сад смо га прерасли"! По чему? Које центарфор звезде? Красо играч иза нападача, Олијенка(како пише на дресу) полушпиц, илити други нападач?
@

@Joža

pre 9 meseci

Pogledaj bolje kako piše na dresu. Slovo Nj->Њ