Komentari na vest

Golgeterski terorista, svi mogući rekordi su ugroženi

Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Rušio bi on rekorde i u reprezentaciji ali Norvežani su skromna reprezentacija.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Cuj ove zaludjenike sto pisu kako ga je Pavlovic zaustavio. Pa on u reprezentaciji nema igrace iz Man.Siti-a. Ako tako gledate,onda su ga pojeli i stoperi Slovenije. Njima je dao jedan gol na dva meca bas kao i nama. Njih nije pobedio a nas jeste jednod.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Haland je vrhunski igrač ali je takođe tačno da nema više defanzivaca poput Maldinija, Vidića, Ferdinanda...
n

nnx

pre preko 1 godinu

Nema vise igraca kao Vidic kako bi on ovo zavrsavo i ovakve slao u ambulantu Drogba je bio jaci od ovog pucale su arkade nosevi ali gol nije mogao dati tako lako a juce igrac stoji sam i daje gol bez duela kao daje na treningu pozzzz
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Ali isto tako pamtimo i Fernanda Torresa.
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Kako bi
Č

ČikaPera

pre preko 1 godinu

Ovaj šonja jeste dobar ali nije specijalan toliko pogledajte odbrane sad u Premijer Ligi a pogledajte pre 13 godina . Da su oni stariji igraci ovaj šonja bi bio u invalidske kolica . Junajted se raspao njima je Brenford utrpao 4 komada . Siti ko siti nista posebno Ligu Šampiona mogu da sanjaju ovaj šonja će sigurno da se povredi i ovi će ga ispuše . Tako da spustite loptu . Da je neki špic igrao bi u Njukaslu lako je u Sitiju kad ti daju loptu ispred gola . Širer je izmislio fudbal za ovog šonju .
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@CikaPera A taj raspali United je dobio Luzerpul.Znaci Haland ce njima da postigne 5 komada lagano.Po tvojoj to logici.Zasto bi igrao za plastiku Njukasl kada moze da igra za City.Koji ima vise titula i vise trofeja od plasticnog Njukasla .Boli a? Tek ce da boli navijacu Luzerpula.
g

gost...

pre preko 1 godinu

Razlicita su misljenja ako gledamo na utakmicu od juce United je sebe sam jednim djelom pobjedio skoro svi golovi su dosli preko desne strane gdjesu stoperi u tom momentu stoje po tri ili cetiri metra od igraca oni daju golove iz mjesta skoro pa presing na sredini nije ga bilo Unitedovi igraci se setali Rasford Sanco nisu imali uticaj u igri ni 50 posto tako kad igracu das tol sansi mora zabit normalno pozzzz
r

roni

pre preko 1 godinu

Haland ima vise het trikova u pl nego nunjez golova u sezoni auu
f

f

pre preko 1 godinu

Postoje samo dva coveka koja mogu da ga zaustave. Posalji ga kod Alegrija i Simeonea i za cas srede oni to XD
s

samo srb

pre preko 1 godinu

Uz njih takodje i Pavlovic, Mitrovic i Veljkovic
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Baš me čudi kako vanzemaljci iz Premijer lige ne mogu da ga zaustave. Rečeno je da nece moći da igra Premijer ligu kao Bundesligu.
9

987

pre preko 1 godinu

Napravili ste grešku.Mančester Siti nije velik klub,niti će ikada biti.Mogu oni da osvoje milion trofeja,džaba im.uvek će biti plastika.ustvari danas je sve plstiika.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ma da, sram ih bilooo.. kako to da smiju uloziti pare i osvajati trofeje. Trebaju zauvijek se vrzmati tuda i biti sparing partner ovim pravim, neplasticnim klubovima koji uloze milijardu, ali moze im se.. Doduse, oni ne peru pare i ne ulaze vlasnik, oni to sve zarade prodavajuci dresove malim Vijetnamcima i Japancima..
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@987 City je veliki klub za razliku od plastike Njukasla.City ima Evropski trofej ako ne znas,a Njukasl nema,a i ima vise titula pre Arapskih para od npr. Njukasla za koga govorite da nije plastika vec velikan,a kupuje Isaka 70 m. hahahaha
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@987 ne postoji vise kako ti kazes "plastika" . Budi malo realan. Pa sta sad svako ko odluci da ulozi novac u nesto , bilo sta , od toga pravi "plastiku" ? Pa sta je onda Newcastle , klub u vlasnistvu coveka koji je tri puta bogatiji od vlasnika Man Citija ? Je l znas da vlasnik RB Leipziga ima klubove na skoro svim kontinentima ? I ne samo on . Vlasnici Udinezea recimo pored njih imaju i u Premier Ligi i ko zna gde jos . Vlasnik Olimpijakosa poseduje i Notingem Fofest. Je l to plastika ?
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Jedini način da se zaustavi Haland je u stvari da se zatvore De Brujne, Silva i Gundogan. Naravno to je pakleno težak posao ali bez dobrog dostavljača lopti Halandova igra trpi bar 50 posto.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nije igrao protiv Srbije pa je imao vremena da se odmori za Junajted i onda Halandizacija vec vidjeno.
I

Igrao igrao

pre preko 1 godinu

Nego si zaboravio u beogradu mec.Ipak da 2 puta pobedi nas sam sa onim ribarima bi bilo previse i za njega...
M

Mene iznenadi

pre preko 1 godinu

Uvek iznova i iznova ovaj igrac.Ne vidim njegov limit a de brujne je duplo bolji igrac kadanima ovakvog igraca ispred sebe.Njih dvojicu ne vidim da neko moze da zaustavi...

bojke

pre preko 1 godinu

Lako je njemu postizati toliko golova u sitiju, aj budi smeker pa kod Alegrija u super defanzivnom fudbalu zabi ovoliko golova 😂
M

MANOL0

pre preko 1 godinu

Ja cu postaviti pitanje a ti ces naravno ,odgovoriti umesto alegrija.A da zamenimo alegriju i pepu igrace ili da zamislimo pepa u taliji ?
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Dobar je ali... i dalje je to covek koji nije dao gol u odlucujucim duelima, da resi mec sezone da li za klub ili Norvesku sa kojom je samo protiv nas 2 puta omanuo, a za Dortmund nije prisao protiv Bajerna. Ovo juce svaka cast ali realno je da je Junajted truba klub. Za razliku od njega Mbape je ubica za velike tekme, covek je rasturio sam Barsu u LS, jedini igrao protiv Reala... Francuska bi tesko bila prvak sveta da nije bilo njega protiv Argentine itd....
м

м11

pre preko 1 godinu

Колико се сећам он је дао гол када нас је Норвешка победила 0-1...
G

Gost89

pre preko 1 godinu

A davao je golove i Bajernu...
D

DeliRadivoje

pre preko 1 godinu

Au brate, samo da se opljuje, pa makar i bez bilo kakvog argumenta.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Argument stoji i dalje a ako je neko malouman da 2-3 gola Bajernu u ligi i gol nama u junu kaze da su prelomne utakmice onda ok. Mislio sam gol nama u novembru 2020 i pre neki dan utakmica jer se tada lomilo!!!! Koga je izbacio iz LS bas njegovim golovima??? Ajde da vas cujem! Covek je gol masina to je neosporno, ali...... dodje Stefan Mitrovic pre 2 godine, pa Pavlovic pre neki dan i njega nema!!!! On da radi ono sto su Mesi i Ronaldo u srecna vremena i sada Mbape i Benzema, da sami izbacuju velikane u nokaut fazama, taj film necete videti!!!! J.bo igraca koji da 50 golova a kada ti je najvaznije nema ga nigde!
M

Molim bnm

pre preko 1 godinu

Da nam objasni zasto pavlovic i mitrovic ne igraju u sitiu,liverpulu,realu,barseloni,psz kad su toliko dobri.Covek igra za norvesku koja je ruku na srce ispod prosecna ekipa i ima gol po mecu za jednu takvu repku.Drugo covek ima gol po mecu u bunedsligi a odigrao 100 utakmica a borusija dortmund decenijama ne igra toliko bitne utakmice o kojima zelis da pricas ovde.Evo u eng ima skoro 2 gola po mecu.Covek je dao 2 gola sevilji na strani koja je osvojila u zadnjih 10ak godina ozbiljnih evropskih trofeja,dao je u prvom derbiju het trik.Ne zelis valjda da nas ubedis ovde da ce decko imati frku da da gol nekom od ostalih ekipa u evropi.Covek ima 22 god i to o cemu ti mlatis je smesno...
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Kad imas ovakvo cudoviste ispred sebe greh je i pomisliti da probas sam da zavrsis akciju sto i sam De Brajne vidi, kao i Kanselo, kao i Bernardo, jednostavno tvoje je da gurnes loptu 5 m ispred-iza i sanse su velike da je to vec gol.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Na stranu golovi i asistencija juce.. najjaci utisak je kad ga je onaj mali Martinez oborio s ledja, covjek je u sekundi skocio opet na noge, ubrzao i ostavio Martineza u prasini iza sebe, ovaj jedva da je potrcao za to vrijeme. Stvarno cudo prirode, genetike, treninga ili sta vec, ovo sto radi je nevjerovatnooo.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

I onda dodje antiterorista Pavlovic i Mitrovic pa se ne zna da li je ovaj uopste ulazio u igru hahah!
p

plavac

pre preko 1 godinu

ct wins
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Za razliku od Mbapea ovaj lik mi se svidja zato sto je nekako prizeman, svjestan svoje snage i kvaliteta i uziva u fudbalu, pravi primjer jednog normalnog fudbalera.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Upravo, to sam napisao pre neki dan...
Z

Zmn

pre preko 1 godinu

Odabrao je pravi klub za njega , imas De Brujnea , Bernarda , Fodena , Mareza , Gundogana koji ce da mu pakuju kao i Agueru samo sto ovaj ima prednost na Aguera u skoku i davace vise golova glavom i golove sa strane jer je duzi kao sad gol protiv junajteda , masina , uz to mu ide u prilog sto ne ide na Svetsko da se odmori i da radi na sebi jer cesto u tom periodu se povredjuje kad krene vise utakmica da se igra
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Ja u životu precenjenijeg igrača nisam video. Holand dolazi u vremenu koje je iznedrilo napadače poput Lea Mesija, Zlatana, Kristijana, Salaha, Levandovskog, Suareza, Mbapea... Pa da li iko može argumentovano da ustvrdi da je Holand klasa spomenutih? Erling je fantastičan centarfor, ali nije veliki majstor, već fizički i motorički superioran egzekutor. To je neprocenjivo kada igra u jakim timovima uz kvalitetne saigrače, jer neko mora da materijalizuje napore veznog reda, ali staviš li Holanda u prosečnu reprezentaciju Norveške dobiješ izdanje protiv Srbije od pre neki dan. Holand je tip centarfora koji zavisi od redovnog hranjenja loptama, slično našem Mitroviču ili svojevremeno Darku Pančevu. Sa druge strane, Mesi, Mbape, Ronaldo i Zlatan su pre svega majstori fudbala, sposobni da sami kreiraju šansu za gol, bilo sebi, bilo saigraču. I tu svako poređenje sa Holandom prestaje.
k

kakoe

pre preko 1 godinu

Kako si se nasrao prijatelju, odmori malo
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pogotovo Mbape i Salah hahaha.. covjek je iznad Salaha bar dva nivoa ako ne i vise. Samo ako ostane fit, smijem glavu dati da ce na kraju karijere imati vise golova nego ova dvojica zajedno..
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Hannibal Vidi se da ti nije lako kao navijacu Luzeepula.Tek ce da vas gazi on.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@Hannibal a ja u zivotu nisam procitao gluplji komentar , koji svakom sledecom recenicom pobija prethodnu. Ti pises covece samo da bi pisao. Ne znam zasto imas potrebu da blatis decka i umanjujes ono sto radi i postize svakodnevnim trudom. Golovi pricaju sve i tu nema diskusije , nema sta da se doda ni oduzme. Decko ima najbolji prosek golova msm ikada vidjen. U PL gde svima treba po godinu dana da se naviknu i prilagode , njemu je trebao jedan mesec. Vec je oborio mnoge rekorde , postigao je 3 het trika za redom u PL , verujem da ti to ne mozes na PESu , a kamoli na terenima u Engleskoj. Ali eto ti i mnogi ovde dajete sebi za pravo da serete pp njemu , Kilijanu pa i Vlahovicu . Sve te igrace sto si nabrojao , njihovo je proslo. Samo se jos Messi i Lewandovski drze. Sada je novo vreme i prirodna je smena. I drago mi je sto cemo uzivati u majstorijama Mbappea , Halanda i naseg Vlahovica ako mu se vise podrede i napravi Alegri taktiku da izvuce maksimum iz njega.

ФКВ1914

pre preko 1 godinu

Енглески расисти, не признају никога ко није њихов, исмевали су га цела два-три кола, сада или ћуте или се извињавају, ови други су углавном јавне личности па су на то принуђени.
W

Wat

pre preko 1 godinu

Personifikacija modernog fudbala i u dobrom i u losem svetlu. Uopste mi se ne svidja ovaj "cirkuski" stav prema fudbalu po principu "sad je tu, pa ce malo tamo, pa onamo". Ispada da decko prema igri maltene nema nikakvu emociju, a da sve ovo sto radi vise ide kroz relaciju nekog random posla i vrhunskog radnika na tom radnom mestu. Bilo bi lepo cuti da neki klub zaista simpatise i da bi voleo da igra za njih zato sto je, lupam, imao njihov dres kad je bio klinac ili slicno tome...
p

plavac

pre preko 1 godinu

beba guskić je mogla samo da ima pelene
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

S kim je u grupi na Svjetskom?
G

Goster

pre preko 1 godinu

nece Haland dati deset golova u PL rekose Karager i Nevil posle komjuniti silda oooooo ona i ja oooooo i ja i ti ooooo u koktelu glupostiii
b

begajbre

pre preko 1 godinu

kažu jake engleske odbrane ... pa haland nije ovoliko zabijao ni u petlićima
A

Apis1917

pre preko 1 godinu

I ja mislim da će da prej...be Ronalda i Mesija,dosadili su i Bogu i narodu...da ga zaobiđu povrede kao što su ovu dvojicu i dečko je Car,kaki Mbappe kakve mame mamine...
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Nije baš da se odričem Ronalda ali vreme je da se pozdravimo i uživamo u fudbalu nove svetske zvede...jesu ova dvojica dosadila ali to je više zbog popularnosti, zbog društvenih mreža i stalnog pojavljivanja, iskakali su iz fižidera... Ovaj ja za sada je hladnokrvan, i ne eksponira se baš toliko...dokle? Videćemo.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Razlika je sto je Ronaldo hteo da iskace svima iz frizidera i jer je zbog toga toliko veliki hajp prema njemu, ne kazem da nije zasluzio ali da nije bilo tolikog marketinga ne bi mogao da dodje u blizinu Mesija, dok je ovaj drugi uvek bio miran, povucen i samo svojim rezultatima na terenu bio medijski propracen
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kako ide ona pesma dok proslavlja golove sa rukama Haland,Haland seksi nastavite niz.
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Haland ima nestvaran osecaj za gol. Moze i sam sebi da izgradi poziciju i sto je vaznije moze da ubaci kad mu neko namesti. A Siti je pun takvih sto "namestaju". KDB, Silva, Gindogan, Marez... Moze da bira

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ako bude izvodio penale zašto da ne?
B

Bakala

pre preko 1 godinu

Pored mene se nije video
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Gde je brat Nunez? Već dva meseca nema ga niđe. Liverpool propo.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nije stigla roba iz srednje zemlje
U

UO

pre preko 1 godinu

Ako noge izdrže konstituciju i stil igre i ako bude trajao, nema tog rekorda koji neće biti oboren. Uopšte mi nije upitno da li će Haland uvek davati golove, dečko bi dao 30 komada i u Bornmutu, ubeđen sam. Jedino mi je upitno da li će dugo ostati nepovređen. Noge jako trpe njegov gornji deo tela, a stil igre samo doprinosi riziku.
E

Eeeeerre

pre preko 1 godinu

Ima decko strasan osecaj za gol… Ali ovi golovi su orevsshodno plod igre Sitija, da je u Celziju recimo ne bi imao vise od 3/4 gola do sad…
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Upravo tako. De Bruyne će mu pola golova namestiti.
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

Ste će on u Čelziju.Kad je igrač za Siti.Svi ti iz Čelzija udarali bi se nogom u ....da ih Siti hoće
p

plavac

pre preko 1 godinu

...i opet će majstor kvariš da ga u polufinalu LŠ stavi kao zadnjeg veznog i neki tamo marsej lion da ih oderu
a

alexx

pre preko 1 godinu

brutalan igrac ! najjeftiniji transfer u novijoj istoriji !
I

I

pre preko 1 godinu

Zna koliko je dobar pa mora da stavlja te klauzule u ugovor, da ne bi ostao "zarobljen" u nekom klubu. Ovako moze da ode kad god mu se ide, a da neko ne mora platiti 600 miliona.