Golman Independijentea hteo da glumi Nojera, nisu ga u Real Sosijedadu naučili da je to kažnjivo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.20. | 03:29

Barselona se vratila na pobedničkii put u derbiju ekvadorskog prvenstva – 2:0

Godinama se pitaju u ekvadorskom Independijenteu del Valje šta još treba da urade kako bi se približili vodećim klubovima u toj zemlji i postali ozbiljan takmac za osvajanje titule. Posle osvajanja Kopa Sudamerikane nivo optimizma u Sangolkiju bio je na najvišoj tački. Uostalom, prošle godine su bili vrlo konkurentni.

Međutim, i derbi ekvadorskog prvenstva protiv uzdrmane Barselone pokazao je da mladi španski stručnjak, na klupi Independijentea, Miguel Anhel Ramirez ima na čemu da radi. Kao prvo da pojača konkurenciju na gol liniji. Independijente se u dosadašnjem delu sezone oslanja na mladog Velingtona Ramireza, rođenog 2000. godine. Bez ikakve sumnje reč je o jednom od najtalentovanijih golmana u Ekvadoru, koji je dve godine stasavao u omladinskim kategorijama Real Sosijedada.

Izabrane vesti

I čini se da ga u Baskiji nisu naučili šta je kažnjivo. Greška pomenutog  Ramireza usmerila je večerašnji meč na stadionu Monumental. Igrao se 19. minut susreta kada je Ramirez bez velike potrebe napustio svoj šenesterac i odigrao glavom. Uradio je to traljavo, dodao je loptu do iskusnog Damijana Dijaza... Usledio je mlak udarac, ali dovoljno jak da sae lopta nekako dokotrlja do mreže.

Bio je potreban ovakav poklon igračima Barselone, uzdrmanih od prošlonedeljnog poraza od Olmeda. Mnogo bolje su odigrali nastavak meča.

Prvi gol predstavljao je kiks odbrane, dok je drugi bio plod sjajne kolektivne akcije. Na kraju je Kristijan Kolman u 63. minutu pogodio iz neposredne blizine. Dovoljno da se Barselona, bar na kratko, vrati na čelo tabele.

EKVADOR 1 - 6. KOLO

Sreda

Barselona Gvajakil - Indenpendijente del Valje 2:0 (1:0)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Ekvador

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara