Detalj sa meča (Reuters)
Detalj sa meča (Reuters)

Golman spasao Inter, Olimpija opasna iako nije igrala mesec i po dana

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.07.21. | 04:43

Kolorado se porvukao u Paragvaju

Remijem bez golova između paragavajske Olimpije i brazilskog Internasionala je kompletirana prva runda mečeva osmine finala Kopa Libertadores.

Rezultatom definitivno mogu da budu zadovoljniji gosti iz Brazila koji nisu pokazali mnogo i poraza ih je spasao sjajni golman Danijel. Inače, Internasional je šesti brazilski tim koji nije doživeo poraz u prvim mečevima osmine finala Libertadoresa. Miriše da će Brazilci preplaviti četvrtfinale...

Izabrane vesti

Olimpija je dočekala popularni Kolorado bez utakmica u nogama. Paragvajci su poslednji meč odigrali još pre mesec i po dana kad su otišli na pauzu. Iako se očekivalo da sporije uđu u meč i da će teško parirati Interu koji je u takmičarskom ritmu, ispostavilo se da je svežina bila adut domaćina.

U prvom poluvremenu su više pritiskali, pokušavali centaršutevima na Toresa i stvorili dve odlične šanse koji je sjajnim intervencijama zaustavio Danijel. Prvo Toresu, pa Silvi. Na drugoj strani je samo Kajo Vidal imao solidan pokušaj.

Ulazak Rokea Santa Kruza u drugom poluvremenu je dodatno doneo Pargavajcima na dubini u napadu pa je Danijel opet morao da spasava Internasional. Najbolju šansu je propustio Salazar posle dodavanja Derlisa Gonzalesa pošto je promašio ceo gol. Interova najbolja šansa je bio Edenilsonov slobodnjak u finišu koji je zaustavio Olimpijin golman Alkaraz.

Inter je izvukao remi ali podsetimo da Paragvajcima u revanšu odgovara remi sa golovima i da su večeras pokazali koliko mogu biti opasni.

KOPA LIBERTADORES - OSMINA FINALA (PRVE UTAKMICE)

Sreda

Boka Juniors - Atletiko Mineiro 0:0

Sero Portenjo - Fluminense 0:2 (0:0)

/Nene 49, Egidio 61/

Sao Paulo - Rasing 1:1 (1:1)

/Vitor 36 - Kopeti 45+1/

Četvrtak

Universidad Katolika – Palmeiras 0:1 (0:1)

/Veiga 42p/

Velez – Barselona Gvajakil 1:0 (1:0)

/Lusero 7/

Defensa i Hustisija – Flamengo 0:1 (0:1)

/Majkl 21/

River Plejt – Argentinos Juniors 1:1 (1:1)

/Suarez 10 – Auče 40/

Petak

Olimpija Asunsion - Internasional 0:0


tagovi

InternasionalKopa LibertadoresOlimpija Asunsion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara