Filip Dujmović (©MN  Press)
Filip Dujmović (©MN Press)

Golmanska čistka na Čairu: Oba čuvara mreže idu, protiv Kolubare brani omladinac!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.08.22. | 12:29

Dujmović i Drobnjak napustili klub, dok ne dođe pojačanje na gol će 17-godišnji Dimitrije Stevanović

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Kad ne ide, nešto mora da se menja. Posle promene na klupi, sledeća radikalna u niškom Radničkom je – na golu! Primio je klub sa Čaira 20 pogodaka na sedam takmičarskih utakmica od početka sezone, najveći deo njih posle neshvatljivih individualnih kikseva u odbrani. Čuvari mreže, najblaže rečeno, nisu dali nikakav doprinos da učinak bude bolji i obojica će platiti ceh.

Izabrane vesti

Marko Drobnjak i Filip Dujmović su na izlaznim su vratima kluba, čeka ih razgovor sa rukovodstvom oko administrativnih formalnosti razlaza, potvrđeno nam je danas u Radničkom, pa će mrežu Nišlija na gostovanju Kolubari u Lazarevcu, u odloženoj utakmici trećeg kola Mozzart Bet Superlige (sreda, 19.00) čuvati omladinac Dimitrije Stevanović.

Momak rođen 2004. godine, ponikao u omladinskoj školi kluba, dobiće šansu od trenera Saše Mrkića, dok rukovodstvo kluba ne angažuje iskusno pojačanje. Kako saznajemo, na meti je golman sa dugogodišnjim superligaškim iskustvom, koji je prethodnu sezonu proveo u inostranstvu, čeka se da reguliše svoje ugovorne odnose sa dosadašnjim klubom.

Podsetimo, sezonu je na golu Radničkog počeo Drobnjak, koji je Dujmovića iznenada zamenio u utakmici poslednjeg kola plej-ofa prethodnog šampionata. Branio je protiv Crvene zvezde, Partizana i Gzire na Malti, gde je napravio veliki kiks za izjednačujući gol domaćina, pa ga je u revanšu zamenio Dujmović. Momak koji je proletos imao dosta zapaženih izdanja, nije se proslavio u revanšu protiv Gzire, niti u porazu od TSC-a, pa je u Lučanima na gol vraćen Drobnjak, ali je protiv Novog Pazara iskazao veliku nesigurnost, koja je kulminirala novom greškom kod trećeg primljenog gola.   

Vreme je, očigledno, da se okrene novi list...



tagovi

Filip DujmovićMarko DrobnjakRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara