Gomeš otkupljen od Barselone, cena 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 22:29

Everton ozvaničio posao

Bio je na pozajmici, Evertonu se svideo i večeras logičan sled okolnosti - potpis. Andre Gomeš je parafirao za Karamele zvanično i tako je napustio Barselonu koja je ovim poslom zaradila 25.000.000 evra. Ovaj centralni vezista je potpisao ugovor na pet godina. To znači da će igrati na Gudisonu do 2024. godine ako bude do kraja odradio ugovor.

Kao što smo rekli, Everton je bio zadovoljan njegovom igrom na pozajmici i rešio da ga zadrži na duže staze.
"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa Evertonom. Nije to bilo teško odlučiti, bila je to laka odluka i veoma sam srećan što sam je doneo", rekao je Gomeš.

Izabrane vesti

Nije malo plaćen Gomeš, svestan je da će morati da odigra jako dobro da bi se isplatio Karamelama koje nisu bile škrte.
"Znam da je klub napravio veliki napor da me dovede. Hvala mu na tome. Tokom godine koje sam proveo ovde osećao sam se kao deo porodice i to je za mene najvažnija stvar. Prošla godina je bila jako dobro iskustvo za mene. Samo sam želeo da se osećam da sam deo nečeg posebnog i to sam ovde našao. Sada je sve još bolje kada sam potpisao za Everton", rekao je Gomeš.

On je prvo u Everton stigao na pozajmicu poslednjeg dana prelaznog roka u avgustu 2018. godine. Pošto se oporavio od povrede zadnje lože debitovao je za Everton u oktobru prošle godine.

Gomeš je odigrao 29 mečeva za reprezentaciju Portugalije, igrao je isto toliko puta za Everton i dao je jedan gol i to vrlo atraktivan protiv Vulverhemptona.

Sve što je odigrao bilo je dovoljno da tu ostane. I to na duže staze.

FOTO: Tviter


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara