Davide Kalabrija (Foto: AFP)
Davide Kalabrija (Foto: AFP)

Gomilaju se problemi u Milanu: Kalabrija mora na operaciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 21:45

Desni bek Rosonera povredio meniskus kolena

Gomilaju se problemi na San Siru u poslednje vreme. Milan je na prethodnih šest utakmica u Seriji A slavio samo dva puta, izgubio korak za Interom i istovremeno ugrozio mesto u Ligi šampiona naredne sezone. Na sve to stigla je i novo odsustvo, verovatno duže. Davide Kalabrija, koji se povredio još na prvoj utakmici sa Mančester Junajtedom, moraće na operaciju, javljaju italijanski mediji.

Desni bek Milana napustio je prošlonedeljni meč Lige Evrope na Old Trafordu zbog povrede kolena, a današnji medicinski testovi pokazali su da Italijan ima problem sa meniskusom, zbog čega će već sutra morati "pod nož". Ne navodi se kolika će biti dužina pauze, ali kako se radi o operaciji izvesno je da 24-godišnji bek neće skoro na teren.

Izabrane vesti

(1,67) Atletiko Nasional (3,50) Gvarani Asunsion (5,00)

Pored Kalabrije, testovima su podvrgnuti i Alesio Romanjoli i Rafael Leao, ali su oni prošli sa blažim povredama mišića butine. Da stvar bude još gora po Stefana Piolija, Ante Rebić je zaradio suspenziju od dve utakmice na meču sa Napolijem, a Teo Ernandez je pod istragom zbog uvreda koje je na društvenoj mreži Instagram uputio glavnom arbitru iste utakmice. Rosoneri kao da su u potpunosti pogubili konce u poslednje vreme...

----------------------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Davide KalabrijaMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara