Komentari na vest

Gordan Petrić: Neka bude pobeda za Bata Šoleta! Načisto sam oko sistema, vidi se da napredujemo

p

pauk

pre preko 1 godinu

Nemamo pristojnog golmana, od tri štopera dva balvana, trener za Beogradsku zonu, čemu da se nadamo?
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Najbolje se, naravno, ne nadati nicemu. Onda se nema cime covjek razocarati. Mada, mozda si cuo i za onu izreku "Ako mislis da je sve gotovo, sto se onda brines?" Znaci, izgubicemo, pa cemo izgubiti. Pa, dobro, izgubicemo, sta onda? Jel treba na svakoj vijesti da se komentarise kako niko i nista ne valja? Dokle mislite tuci mrtvog konja?
L

Lesssooo

pre preko 1 godinu

Flaster na Katajija, Kangi odmah od početka ulaziti čvrsto u duele po cenu kartona i on dobija crveni karton zbog temperamenta. Naravno celu utakmicu igrati čvrsto i muški. Tako se nekad igralo i rezultat neće izostati.
g

grobarčina ZR

pre preko 1 godinu

Budi srećan ako izgubimo sa nekom pristojnom razlikom,a bojim se da nam se crno piše(čitaj-katastrofa)!
K

Kizza

pre preko 1 godinu

Biće nerešeno. Derbi se ne odlučuje samo na terenu. Ko pogleda širu sliku ove vlasti jasno mu je. Nema gubitnika svi su pobednici. Petrić bez poraza, Zvezda zadržava prednost. Obe ekipe u Evropi.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

@црниииии гага Пише се ЈЕ ЛИ,а не ЈЕЛИ...кад већ друге исправљаш,обрати мало пажњу на твоју граматику...
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Kako ces pobediti? Jer imas neku ideju?
c

crni gaga

pre preko 1 godinu

Piše se jeli imaš ili imaš li. Neću više da ponavljam.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

@Crni Gaga Pa nismo jeli..😂 Pise se Je li? ...

Sakur

pre preko 1 godinu

Kaze seoski trener vidi se da napredujemo ahahahahahahhaha to samo ti vidis amateru,posle Partizana nece moci voditi ni jedan klub jer lik nije trener
7

74

pre preko 1 godinu

Napredak ipak postoji u Novom Sadu gol u 95m a u Kragujevcu u 89m
S

SaniBoj

pre preko 1 godinu

Moj zivotni mentor je Zeljko Pantic. Odoh da popijem za smirenje lekove da bih mogao da funkcionisem.
U

UpravaNapolje

pre preko 1 godinu

Crne bembare su isto protiv uprave.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Kakav spin sundjer boba! Kaze zvezda je odlucila da se igra u sredu! Pa nije zvezda nista odlucila,fss je napravio raspored a zvezda nije htela da menja
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Pa citaj sta pise, rekao je isto sto i ti ili si ti rekao isto sto i on.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ne zna on da cita, Mauro. A i da zna, nebi razumio sta je procitao. A sve i da razumije, nece namjerno. Tako ti je to kad je neko odgojen da mrzi i u svemu samo trazi konflikt.
d

darkok

pre preko 1 godinu

koji amater Petrić,bacio im kosku za Natha koji sutra ne da neće igrati u prvih 11 već neće ni ući u igru u to sam siguran, sutra u sistemu 4-3-3 u vezi će igrati Traore,Andrade i Fejsa kao zadnje vezni Petrić ide na 0:0 jer ova trojica mogu trčanjem da pariraju zvezdinom veznom redu ali imamo problem ko će od ove trojice da kreira našu igru i da pošalje završni pas za napadače znači idemo na nerešen ishod i alibi priču pokušali smo ali ovo je trenutna realna situacija i više od toga nismo mogli biće mučno gledati šamaranje lopte iz zadnje linije i preskakanje veznog reda i mučenje Rikarda sa dva čuvara na ledjima u najavi nikada gori derbi jer sa ovakvim defanzivnim timom Partizana ni zvezda neće moći da napravi neku lepu igru za oko.Ps Uprava napolje!!!!
Z

Zeko

pre preko 1 godinu

Bice to teska utakmica za gledanje,u Partizanu nema igraca koji moze uzastopno da odigra dva tacna pasa,neka nam je Bog u pomoci
V

Valjak veritas

pre preko 1 godinu

UPRAVA I TRENER NAPOLJE. AMATERI ! Darko MILANIC za TRENERA ,za sada !
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Da PETRIC nije kvaliteta trener

Milan

pre preko 1 godinu

Kada je derbi zaista ne moze nista da se zna…ali da je Zvezda kvalitetnija, jeste. Ne znam kako odbrana Partizana mozda da prezivi napad deo da ne poklekne, jednostavno mislim da je to nemoguce. Ali opet se vracamo na pocetak, u derbiju su i cuda moguca.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Alal vera čoveče. Napokon neki normalan komentar. Ono što jedino znam, a to je, sve može da se namesti, zatvori. Derbi se ne namešta. I tako treba da ostane po cenu da Pfc gubi narednih 50 godina.
U

Uvek su

pre preko 1 godinu

Mi dva derbija u glavi , 2:4 na Marakani, gde umesto 1:5, 2:4, zvezda za tri klase bolja u prvenstvu i po kadru. Kod nas Mihajlov, Lazetić, itd, katastrofa tim i dobijemo. I 4:1 na marakani Partizan pod Jokanom, ubedljivo igrački jači, promašena dva zicera i zvezda nas urniše sa nekim polovnjacima. U derbiju se nikad ne zna.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

Ali ciganska logika, ako Pfc pobedi pustili smo vas, ako cz pobedi razbili smo vas. Ne postoji u mentalnom sklopu da je fudbal neizvesna igra koja zavisi od hiljadu faktora. I onda dođe Hahahaahaifa i bukvalno vas oduči od fudbala i onda kolektivna šizofrenija. Jbt. ako ste bolji dobićete, ako niste nećete, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.
T

TzT

pre preko 1 godinu

A nemoj samo o vasoj logici.Ako partizan pobedi, Zvezdina titula je namestena.A ako Zvezda pobedi, namestile sudije i drzava.Imate win&win izgovor uvek!
I

Istinna

pre preko 1 godinu

Razbicemo Pantere kao i uvek na JNA nemaju sta da traze mogu da imaju i 30 puta skuplji tim.
0

011.011

pre preko 1 godinu

Ma 300 puta skuplji tim.Kakvi bre 30 ha ha ha.Po racunici jsd-ovaca, Zvezda ima skuplji tim od Sitija i Bayerna, Reala.
B

Budak

pre preko 1 godinu

Petric strucnjak 😂😂😂😂 Sutra sa sestoricom u odbrani i sa tri zadnja vezna!!!! Taktika velikog strucnjaka.
K

Kurvice

pre preko 1 godinu

Da cestitas posle derbija na pobedi, i da cestitas na titulu u kosarci ili fudbalu
U

UPRAVA NAPOLJE

pre preko 1 godinu

mars iz kluba
M

Mars iz kluba!!!

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Hocete da vam prepircam moje vidjenje derbija. Evo ovako, pocinje sve traljavo,durisanja neka napamet,seckanja faulovima sve dok Partizan ne povede.I to po mogucstvu golom Rikarda kojeg vec dugo prozivaju da je nevidljiv na derbiju. On ce nesto da se plazi,meri misice,busa sa Natkom u deute i isprimanim Urosevicem. Zatim ce Zvezda poceti da igra i doci ce do izrazaja kvalitet koji je na strani Zvezde sa tim se svi slazemo. U slucaju da Zvezda izjednaci,opet ce stati da Partizan da gol i pobedi. Moje vidjenje je 1:0 ili 2:1 za Partizan. Mir u Humskoj,uprava izlazi sa saopstenjima kako su pojacanja dobra,kako je bilo potrebno da se uklope,kako Petric to dobro uteze,zateze.Prvenstvo satro nece biti reseno. Zvezda ce imati prednost cetri boda i dva derbija kod kuce. Izjavice kako je novi trener tek dosao,potrebno je malo vremena bla bla bla. Ici ce izjave fudbalera Partizana,mislim na one sektaske izjave tipa pokazali smo da smo najjaci,mi smo za ligu sampiona, mere se misici,busanje u grudi,stezu se pesnice,klima se glavama i tako taj performans.
B

Bukari

pre preko 1 godinu

U kakvoj ti teoriji zavere zivis. Poseti psihijatra sto pre. Pobedice Zvezda jer je 5 puta kvalitetnija. A ti pricaj o performansu.
v

vrlooooo

pre preko 1 godinu

mogucee,al najverovatnije ce se partizanke valjati u blatu i jedno 1 :4 na semaforu....
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Nije tebi lako... VOLIM PARTIZAN
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Niko od novina nije napisao, da partizan ima 1 ligasku derbi pobedu za 5 ipo godina.Da je obrnuto pisalo bi se 3 meseca unapred svaki dan.
g

glok

pre preko 1 godinu

To je ono sto klub jsd-ovaca ima najjace na svetu.Gebels masineriju.
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Sefe, moze li to poboljsanje da bude malo vidljivije, malo brze, mislim da ovim tempom podizanja kvaliteta koji samo ti (mozda jos i Vucelic i Vazura) vidis cemo poceti da igramo dobar fudbal negde oko 2024-e a titulu da napadnemo oko 2025-2026.
k

katai magico

pre preko 1 godinu

Samo se ti nadaj da ce to biti 2025. Nemate kvalitet, raspadate se. Necete biti prvaci jos 20 godina minimum.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Штета што Траоре није путовао на Малту јер тамо је идеалан терен.
p

pace

pre preko 1 godinu

partizan nema sanse da pobedi a samo da molimo boga da nas ne razvale sa cetiri pet razlike
Y

Yolot

pre preko 1 godinu

napokon Partizan igra sa timom projektovanim za LS
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

_gostionko- ja sta ce nego ce nas pustati zato i nisu za pomeranje meca. Ko veli da i to obavimo prije bolje je. Pozz.
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Remi u najavi Gordana izvodi dupli blok,ovaj zalizani moj miloje pokusava tika taka ali za to treba vremena.
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Prepisi recept od Makabija sto znaci napadni nek znaju gde su dosli,ne daj im prostor da oni napadnu Kataiju flaster Traorea i daleko od gola Vujacicu daj Ivanica,Markovica na desnog beka cvrsci je od Zivkovica!
B

Bl knd

pre preko 1 godinu

Da ali zato mu treba kvalitet tog makabija....
E

Ej Babo jedna

pre preko 1 godinu

Nemate vi igraca da zaustavi NAPAD ZVEZDE, vujacic se jos koprca u mrezu u koju ga je poslao KATAI MAGIKO, ko ce zaustaviti BUKARIA? ko ŠILJU, IVANICA, KANGU hahahhaa vas supersonicni golgeter rikardo nema sut ka golu ( derbi ) vec 3 utakmice, i ti ocekujes nesto! PS: Znamo gde dolazimo, na najsmesniji stadion i najsmesnije tz BABE na tribini! AKO TERZIC odluci da vas nakantamo tako ce i biti, ili da vas pustimo da bi vam uprava ostala, treceg nema!!! Ali nadam se da ce biti tvoj klub pregazen! ZVEZDA ŠAMPION!!!
N

NijeNego

pre preko 1 godinu

Zvezda da 100 gola i menja napadace,a Partizan kupuje bekove,igrace zadnje vezne,prednje vezne,sve sem napadaca,iako jedva daju gol,ali jedva i to obicno peridou 85-95 minut.Ili Rikardo ne da nikome napad. Traore je inace odrastao na terenima Vimbldona,cim mu se na Cika Daci trava ne svidja. Kao Zenginoj zeni svojevremeno,inace Rumunki sto se nije svideo Beograd.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

A sto mora da joj se svidja Beograd? Jak grad i mnogo ima toga da se vidi, ubilo se... Idi vidi kako izgleda Ljubljana npr, a da ne spominjem gradove Nemacke, Svajcarske, Italije, Spanije tek!
N

NijeNego

pre preko 1 godinu

@NisPfk Zato sto je njen Bukurest prijatelju selendra u odnosu za Bg. Otidji metar dana u Bukurest pa mi javi utiske,a tek godinu,dve budi. A jos 2006te bilo tek cemer...Posto Zenga tad bio u Zvezdi. Bg je za stanca majka mara,moze meni rodjenom bgdjaninu da smeta sto svasta doslo,nadoslo mentalitetom sela,ali grad je carski.
F

Fascinacija

pre preko 1 godinu

Svaka cast svim genijalcima u komentarima, sve sami fudbalski asovi. Svi ste vi bolji od svakog trenera i svakog igraca. Odusevljava me vase znanje i vasa obavestenost o svakoj temi. Samo mi nije jasno kako sa takvim fantasticnim predispozicijama sedite i vredjate sve redom i to anonimno na internet portalima, a ne predvotite Real Madrid.
N

Novine

pre preko 1 godinu

Ukidaju se uskoro treneri - šefovi samostalci, aplikacija će odlučivati taktičku postavku, tj. trener aplikator će se uvesti kao zanimanje, on če samo tu postavku iz aplikacije koju navijači žele aplicirati i na terenu.
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Sta se tripujete, pusta vas Zvezda da dobijete i to je to. Barem cemo da slusamo bajke kako ste najbolji,najjaci,za ligu sampiona,klimacete glavom,busacete se u grudi,meriti misice i ostali smehotres performans
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Gordane ti moli Boga da ti ekipa ne primi gol u prvih 15min ako se to desi ima da vas Zvezda razvije kao pekar testo za burek.
A

AteizamGrobarizam

pre preko 1 godinu

Vec sam zaboravio kako nas je Katai upropastio u finalu kupa... Valjda ce Partizan da pobedi nekad derbi i to će značiti da su Partizan krali godinama.
t

tifo

pre preko 1 godinu

dovoljno pročitati tvoje ime i videti da se ipak ne treba raspravljati sa svakim..
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Traore se čudio terenu a mi njemu i njegovom izgledu, više mi liči na bildera!
G

Gost jeste

pre preko 1 godinu

Traore se čudio terenu u Kragujevcu,a Kragujevčani se čudili da je on profesionalni fudbaler,a ne dizač tegova.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Mozda ste se popravili kada je u pitanju kilaza.
G

Gott

pre preko 1 godinu

S' kim s'čim?
R

Real

pre preko 1 godinu

Protiv jake ekipe sa Malte je igrao da tri stopera dva beka i dva zadnja vezna. Hoce li protiv Zvezde da ponovi to.
B

Budget

pre preko 1 godinu

Petricu,kifla je 20 dinara.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Cekaj kako je sada Natho stariji za godinu,dve igrac za 90 minuta a kod ser Flore nije bio?!
H

Hesler

pre preko 1 godinu

Pa može sad 90' ali da šeta a za ozbiljan fudbal 20'-30'...sportski pozdrav
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Znaci spajanje sa golom Dijabatea u prvom poluvremenu i gol u 90 su 20 minuta setnje?!
J

Ja i ja

pre preko 1 godinu

Pa gore od ovoga ne može. Nema tu ni "i" od igre.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Kaže da će možda i Zvezda nekad da traži odlaganje i osta živ. Gde je bio onda kad su se derbiji igrali 3 dana nakon Napolija ili Bajerna
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Kako ne napredujete protiv Radnickog iz Nisa bod iz nepostojeceg penala u 95min.Protiv iz ovih iz Novog Sada a nije Vojvodina u to 3 boda u 94 min i sada u Kragujevcu do tri boda u 90min a pre toga crveni za grobarcica i nikom nista teraj dalje.
f

fusbaler

pre preko 1 godinu

vidim ja da ćemo gledati mučen derbi, zvezda će da igra na nerešeno i da čuva razliku a partizan će da se trudi i nista nece da uradi, 0-3 gola klasika i to je to sa mnogo prekida
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Gordana, ne pobedisli ove baletane sutra, možeš iti da ideš, providni su opasno, igra preko dva tri igrača i to je to kod njih.

BorisPL

pre preko 1 godinu

Hahahaha bas me nasmeja. A kakva je igra kod vas? Mozemo da napadnemo levo preko Ivanica i Kataia,ili mozda desno Kangva,Bukari...mada mozda kroz sredinu Kanga,Kangva,Ivanic... hmmmm a vi? Duge lopte ,sto dalje od gola ...hahahah
G

Gost123

pre preko 1 godinu

kakvi su mu tereni u Maliju?
A

Aljoša Kikinda

pre preko 1 godinu

Sutra prvi put nisam optimista što se derbija tiče u zadnjih 20 godina, a bilo je raznih, baš raznih situacija. Mrzim cigane!
d

delija rs

pre preko 1 godinu

sto se tice novog Zvezdinog spica, ne brini nista, ni nasi ga jos nisu vidjeli kakav je
k

kulibali

pre preko 1 godinu

imace priliku sutra da se upoznaju nadam se golom da ga dobro zapamte🤣🤣🤣
д

д.г.

pre preko 1 godinu

О новом шпицу се извести на интернету. Толико и наши знају.
G

Gost x

pre preko 1 godinu

au sta uradise partizanu 😡 o cemu ovaj prica, nista ga nisam razumeo ni o cemu. i kakav umor vise kad na utakmicama i ne trce niti se zalazu niti pojma imaju, o treninzima i da nepricam, pa i sam je rekao da samo odmaraju.
A

AR

pre preko 1 godinu

Kakav sistem bre?! U najvaznijom sezoni od kad se igra klupski fudbal u Srbiji, ponavljam NAJVAZNIJOJ SEZONI, prvo mesto vodi u LŠ direktno ejjjj, ti sastavis NAJSLABIJI TIM u zadnjih 15 godina i dovedes trenera pocetnika, pa to F odeljenje Laze Lazarevica ne bi uradilo
A

AR

pre preko 1 godinu

Kakav sistem bre?! U najvaznijom sezoni od kad se igra klupski fudbal u Srbiji, ponavljam NAJVAZNIJOJ SEZONI, prvo mesto vodi u LŠ direktno ejjjj, ti sastavis NAJSLABIJI TIM u zadnjih 15 godina i dovedes trenera pocetnika, pa to F odeljenje Laze Lazarevica ne bi uradilo
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Ne valjamo nista al su igraci bolji nego lane. Daj samo da otresemo simpatizere Penezica
@

@gost

pre preko 1 godinu

Franjo bi bio ponosan na vas!
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Koji crni sistem ti imas.Taj Pandurovic je tu zbog prezimena a ne sto nesto zna.Ista je odbrana kao i prosle sezone samo je trener bio drugi.Sa ovim timom on bi se prosetao kroz ligu.
J

Jaaaaa

pre preko 1 godinu

E, važno je da ima čovek sistem. 5-5-0
G

Gost456

pre preko 1 godinu

uz pomoc sudija I Grujić grobara corot idete na pobedu
k

ko o cemu

pre preko 1 godinu

naravno da bi bio zadovoljan I neresenim kada u kragujevcu su dobili iskljucivo zbog Jovanovića sudije.