Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Gordić zvanično produžio ugovor: Potvrda dobrog rada, naredni cilj minuti u Evropi

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 13:40

Mladi čuvar mreže stavio paraf na još dve sezone saradnje, uz opciju produžetka do leta 2025. godine

Miloš Grodić, taletovani golman Crvene zvezde, zvanično je stavio paraf na produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom, a novim ugovorom obavezao se na vernost klubu do leta 2023. godine, uz opciju produžetka za još dve godine.

Kako smo ranije danas najavili, rukovodstvo šampiona Srbije perspektivnog čuvara mreže nagradilo je za dosadašnji rad produžetkom saradnje, ali i istovremeno potvrdilo da je izdanak crveno-bele škole jedan od projekata za budućnost kluba.

Izabrane vesti

Član crveno-bele "klase 00", posle proleća provedenog na kaljenju u Mačvi, letos je priključen prvom timu gde je tokom priprema opravdao poverenje te je ove jeseni upisao minute u utakmicama sa Spartakom (3:1) i Proleterom (3:0).

"Utisci nakon potpisa su odlični, zaista sam zadovoljan. Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, motiv više da nastavim ovako da treniram i da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od deset godina, prošao sam sve mlađe kategorije i svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako nastaviti. Kada sam debitovao protiv Spartaka osećaj je bio fenomenalan, sam čin igranja za Crvenu zvezdu, pogotovo kao mladi golman je veoma težak, tako da sam ponosan i zahvalan na ukazanoj šansi. Nadam se da ću dobijati još minuta uz moj naporan rad i dokazivanje. Cilj mi je da zaigram u Ligi Evrope, trudiću se i naporno raditi za to", rekao je Gordić.

Podsetimo, 21-godišnji Beograđanjin je nastavio niz igrača koji su nedavno produžili ugovor, a koji čine još Milan Pavkov, Mirko Ivanić i Strahinja Eraković.



tagovi

Miloš Gordić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara