Nathova poruka Partizanovoj svlačionici: Jedva čekam da vas vidim u „Zemunelu“

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.03.20. | 10:28

Izraleac sa decom u suprugom igra fudbal, tenis, košarku...

Najgore je za sportistu kad ne može na teren. Bilo zbog povrede, suspenzije ili u ovom slučaju – više sile. Sudbinu čitave platene dele i Partizanovi fudbaleri. Preporučeno im je da ne izlaze van domova, da formu, koliko je moguće, održavaju u samoizolaciji, da ni u kom slučaju ne mrdaju van Beograda.

Stranci – takođe. Klub je zabranio igračima putovanja, što znači da su i stranci tretirani kao domaći igrači. Ne mogu van granica, preostaje im samo da prate uputstva nadležnih službi.
„Po ceo dan smo kod kuće. Nije lako, ali situacija je ozbiljna, potrebno je da slušamo naređenja i provodimo vreme zajedno sa porodicom“, objašnjava iz stana na Novom Beogradu Birbas Natho.

Izabrane vesti

Izraelac je poznat kao radoholik. Ne prija mu karantin, te je sam osmislio kako da mu ne bude dosadno dok nema profesionalne obaveze.
„Vreme prekrajamo tako što se bavimo sportom. Deca, supruga i ja igramo fudbal, košarku i tenis, pokušavamo da uživamo dok smo na okupu. Mališani pohađaju školu, ja treniram (u kućnim uslovima, op. aut.). Nismo često u prilici da budemo jedni uz druge, tako da je s jedne strane dobro što smo zajedno, ali nije baš lako ne izlaziti napolje sve vreme“.

NIGERIJA 1, 16.00: (1,20) Plateau junajted (5,80) Kvara junajted (13,00)

Druge nema. Zasad. Kako svima, tako i crno-belima. A kad će se vratiti na teren – niko ne zna.
„Nedostaje me dnevna rutna, treninzi, odlasci na Teleoptik, viđanje sa saigračima i zaposlenima, ali moramo da ostanemo kućama i treniramo sami. Trudim se da kondiciju održim što bolje umem, nadam se da će se ovo što pre okončati, kako bismo opet mogli da se okupimo u „Zemunelu“. Verujem da će pandemija utihnuti, kako bismo mogli da okončamo ovu sezonu i da se spremimo za narednu“.

Prati Bibars Natho i sve događaje na međunarodnoj sceni. Tužan je što skoro neće imati priliku da igra za reprezentaciju, jer je meč Izraela sa Škotskom pomeren za jun, a pobednik tog duela boriće se sa boljim iz okršaja Norveška – Srbija za mesto na završnom turniru Prvenstva Evrope, 2021.
Odluka da se EURO prebaci za narednu godinu je ispravna. Sad nije vreme, ne bismo bili spremni za utakmice“, sleže ramenima iskusni vezista.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara