Gotovo: Dortmund uzeo beka imenjaku iz Gladbaha

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.03.23. | 18:56

Remi Bensebajni stiže kao zamena za Rafaela Gereira...

Nije da se pominje prvi put, više predstavlja neku vrstu potvrde: Remi Bensebajni (27) na leto menja klub, prelazi iz Borusije Menhengladbah u Borusiju iz Dortmunda. I to kao slobodan igrač.

Ovu informaciju večeras je pustio nemački Skaj koji tvrdi da su definitivno propali svi pokušaji Gladbaha da produži saradnju sa alžirskim reprezentativcem kome s poslednjim danom juna ističe ugovor.

Izabrane vesti

Bensebajni iza sebe ima veoma dobru sezonu (šest golova), jedan je od najstandardnijih igrača tima sa Borusija parka i profilisao se kao veoma kvalitetan levi bek, s ozbiljnim napadačkim potencijalom.

Podsetimo, Gladbah ga je doveo 2019. iz Rena za 8.000.000 evra. Bensebajnijeva vrednost trenutno se procenjuje na 20.000.000 evra, međutim Gladbah će slabu vajdu imati od toga. Baš kao i od Markusa Tirama, najboljeg strelca, kome takođe ovog leta ističe ugovor.

Kada je Dortmund u pitanju dovođenjem Remija Bensebajnija biće rešeno pitanje levog spoljnjeg, jer se očekuje da Rafael Gereiro napusti Vestfalen tokom letnjih meseci, takođe kao slobodan igrač.

Milioneri rade i na dovođenju veziste Ajntrahta iz Frankfurta Daičija Kamade.


tagovi

Rami Bensebaini

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara