Gotovo: Dragušin izabrao Totenhem pre Bajerna, Nemci uzimaju jeftinu varijantu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 09:11

Put Minhena će Erik Dajer...

Pala je odluka koju čekamo od sinoć! Radu Dragušin je odabrao Totenhem, javljaju od jutros svi relevatni mediji u Italiji i Engleskoj, a prenose i Nemci.

Činilo se prethodnih dana da je sve gotovo i da će 21-godišnji Rumun iz Đenove sigurno u London, međutim u poslednji čas u trku se ozbiljno uključio i Bajern, čak poslao finansijski jaču ponudu (30.000.000 evra), koju je italijanski klub takođe prihvatio, tako da je na kraju sve ostalo na samom igraču.

Izabrane vesti

Delovalo je kao sasvim realna mogućnost da klub iz Londona ostane bez planiranog pojačanja, ali očito da su lični uslovi što je dobio od engleskog kluba bili bolji. I Dragušin je jutros spakovao kofere, zaputivši se na Ostrvo.

Kako navode brojni izvori lekarski pregledi zakazani su za posle podne, nakon čega će ovaj momak staviti paraf na višegodišnji ugovor. Kako je ranije ugovoreno, Đenovi ide 25.000.000 evra u cugu, zatim još 5.000.000 kroz bonuse, a dobiće i Đeda Spensa na pozajmicu (Totenhem pokriva celu platu).

Imajući u vidu da je pre samo šest meseci Rumun otkupljen od Juventusa za svega 5.500.000, ovo svakako spada u najbolje poteze Đenove. Veće prodaje bili su samo Kšištof Pjontek (35.000.000) i Kristijan Romero (31.500.000).

Totenhem tako u razmaku od 24 sata dobija dva zvučna pojačanja. Podsetimo, sinoć je predstavljen Timo Verner...

Nakon što mu nije uspeo ovaj 'manevar' sa Dragušinom, Bajern se sada definitivno okreće daleko jeftinijoj varijanti - Eriku Dajeru. Verbalni sporazum i sa klubom i sa igračem postoji. Procenu su da će Nemci platiti 4.000.000 evra za Engleza i dati mu ugovor do 2025, plus jednu opcionu godinu.


tagovi

Radu DragušinZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara