GOTOVO: Frenk Lampard je novi menadžer Čelsija

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.19. | 10:35

Vratio se u klub u kojem je igrao 13 godina

Malo su se pregovori otegli, malo se sve odužilo, ali na kraju je ispalo onako kako se i najavljivalo. Frenk Lampard je ponovo u Čelsiju, vratio se u svoju kuću, ali ovog puta kao novi menažder Plavaca!

Slikao se Lampard sa dresom na terenu Stamford bridža, sve je gotovo, sve je ozvaničeno. Frenk, nekadašnji gazda na sredini terena Plavaca, od danas će voditi ekipu sa klupe. Da ima trenerski nerv pokazao je u Derbiju, koji je vodio tokom prošle sezone u Čempionšipu i koji je doveo blizu promocije u elitu.
Beskrajno sam ponosan što sam se vratio u Čelsi kao prvi trener. Svi znaju koliko volim klub i znaju zajedničku prošlost koju imamo, ali sada je moj sav fokus na poslu i na pripremama za narednu sezonu. Ovde sam da radim naporno, da doprinesem uspesima kluba i ne mogu da dočekam da počnem“, rekao je uzbuđeni Lampard posle potpisivanja ugovora.

Izabrane vesti

Direktorka Čelsija Marina Granovskaja je oduševljena što se legenda kluba vratila na Stamford bridž.
Veliko nam je zadovoljstvo što se Frenk vratio u klub kao glavni trener. On ima ogromno znanje i poznaje klub, a prošle sezone je pokazao i da je jedan od najtalentovanijih mladih trenera u ovom sportu”, istakla je Granovskaja.

Frenk Lampard je 13 godina nosio dres Čelsija, bio vođa tima, jedan od igrača koji su okrenuli istoriju Plavaca i od njih napravili jedan od najmoćnijih klubova Evrope.

Kao igrač, osvojio je sa Čelsijem tri titule prvaka Engleske, četiri FA kupa, dva Superkupa, dva Liga kupa, kao i Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Fotowww.chelseafc.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara