GOTOVO: Ivić preuzima Votford, ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.08.20. | 22:34

Još jedan srpski trener na klupi Stršljenova

Kako javlja The Athletic, i to pod vinjetom "ekskluzivno", Vladimir Ivić je sve dogovorio sa Votfordom i postaće novi trener ovog engleskog kluba. Potpisaće ugovor na dve godine! Radi se o pouzdanom izvoru tako da ne treba sumnjati u ovu informacju.

Razgovori između Votforda i Ivićevih predstavnika napredovali su juče, a danas se došlo do završnih detalja. Između ostalog pričalo se i o dužini ugovora, a na kraju je dogovor da to bude dve godine. Pregovaralo se sa tri različite lokacije. Ivić je trenutno u Grčkoj, njegov menadžer je u Portugaliji, a treća strana je naravno bio Votford u Engleskoj.

Izabrane vesti

Atletik javlja da će Ivić biti predstavljen kao 12. trener Votforda u poslednjih osam godina.

Rešio je Vladimir Ivić da posle druge uzastopne titule u Makabiju digne sidro i ode u neku jaču ligu, a očigledno je sledeći korak - Engleska.

Biće to prilika i Iviću da mu Stršljenovi budu odskočna daska ka najvišim trenerskim krugovima, kao što je bila i Slaviši Jokanoviću. Slaviša je uspeo da Votford iz Čempionšipa dovede do Premijer lige, ali ne i da ga vodi u elitnom takmičenju, pošto se razišao sa čelnicima kluba.

Čelnici Votforda baš i nemaju strpljenja za menadžere, pa su tokom prošle sezone smenili Havija Garsiju, Kikea Floresa i Najdžela Pirsona, što se na kraju odrazilo ispadanjem u Čempionšip. Sada su tražili četvrtog stručnjaka koji će vratiti klub u elitnu diviziju, a pravi čovek za tu misiju, kako smatraju na Vikeridž roudu je - Vladimir Ivić.

Nije Ivić previše poznat ljubiteljima fudbala na Ostrvu.

"Snažan, nemilosrdan i tvrd orah", tako je jedan od izvora opisao Ivića Atletiku.

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, gde je u prvoj sezoni osvojio Kup Grčke, a onda je u Izraelu osvojio i dve titule.

Gledaćemo ga na klupi Votforda u Čempionšipu naredne sezone. Mora se reći i da mu je Slaviša Jokanović ostavio “velike cipele” koje treba da popuni. Dakle, Ivić će biti novi srpski trener na klupi Stršljenova.

Samo da se sve ozvaniči…


tagovi

Vladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara