Gotovo! Junajted odustao od Dibale, a šta to znači za Lukakua?

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.19. | 21:00

Englezima smeta nećkanje Argentinca, kao i bezobrazni finansijski zahtevi

Vodeći engleski mediji objavili su večeras da je Mančester Junajted odustao od dovođenja Paula Dibale. Na Old Trafordu nisu ubeđeni da Argentinac zaista ima iskrenu želju da igra za ovaj klub i ne žele da ga dovode po svaku cenu.

Zvezda Juventusa danima se spominje kao značajan faktor u transferu u kojem je Romelu Lukaku trebalo da ode u suprotnom smeru u redove šampiona Italije. Međutim, njegovo višednevno premišljanje plus bezobrazni zahtevi oko plate i menadžerske komsiije, uticali su na čelnike Junajteda da dignu ruke od Dibale.

Izabrane vesti

Takva odluka najverovatnije znači i kraj mogućnosti da se realizuje trampa i da Lukaku pređe u Torino.

A da li to znači da Belgijanac ostaje na Old Trafordu i sledeće sezone? Ne nužno, jer će Mančester Junajted nastaviti da pregovara sa drugim interesentima (čitaj Inter) koji se zanimaju za belgijskog centarfora. Istina, Inter se navodno zanima i za Dibalu, pa nam ostaje da sačekamo još koji dan i vidimo šta će se desiti.

Što se tiče Belgijanca, Ole Gunar Solskjer je spreman da ga pusti pre isteka prelaznog roka u četvrtak i da uz Markusa Rašforda ukaže šansu talentovanom Mejsonu Grinvudu sledeće sezone. U takvoj konstelaciji snaga Belgijanac je višak, a videćemo hoće li Inter uspeti da ispuni finansijske zahteve Crvenih đavola i angažuje Lukakua

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara