Komentari na vest

Gotovo: Kilijan Mbape ostaje u Pari Sen Žermenu

g

gost978

pre oko 2 godine

"za potpis ugovora 100.000.000 evra, pa godišnja zarada od 60.000.000 evra, kao i 100 odsto novca od marketinških prava na lik i delo." Samo jedno me zanima - na koji način će PSG uspeti da izigra pravila finansijskog fer-pleja, jer sa ovim ludačkim upumpavanjem love u džepove Mbapea jasno je da ne postoji racionalna finansijska kalkulacija. Mislim da se ovde radi o čisto bahaćenju i sujeti - šeici spavaju na milijardama, a mnogi misle da su pobedili Real - ja bih ipak rekao da ponizili sebe i klub jer su jednom fudbaleru dali pravo da ih ucenjuje i licitira ciframa, ispunili mu aspolutno sve zahteve, čak i 100% od marketinških prava! PSG neće imati NIKAKVE prihode od Mbappe-a, NULA, samo ogromne troškove koji ne garantuju titulu LŠ a ograničavaju prostor u budžetu za ostatak tima.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Pa uprava je pljunula na svoj tim, sa druge strane pokazala ostalim bitnim igračima kako da izvuku više novca. Davanje tolikih ovlašćenja bilo kom igraču u bilo kom klubu je ravno samoubistvu iz više razloga. Prvo svi igrači žele da na terenu budu ravnopravni, razlike u platama su nešto sto je kost u grlu, dalje PSG ima nekoliko klanova kako će reagovati klan juznoamerikanaca na ovo pitanje je, imaš mesija sa strane koji je bio neutralan i najplaceniji. Sama pomisao da na terenu imaš igrača koji ima veća ovlašćenja od trenera je suludo i stvara cirkus. Nije mbape ostao zbog projekta već novca, jasno svi bi to ucinili, možda Toti ne bi. Sama pomisao produžetak ugovora na 3 godine pod takvim uslovima je poniženje za klub. Top fudbaleri sa takvim isplatama potpisuju na 5+1 ili 6 u cugu. Ovo je izivljavanje koje ubija fudbal. RM sada treba da se okrene Viniciusu i da ga marketinški isprati i podigne na vrh. Biće daleko isplatljivoje PD ovog i bolje za ekipu
H

Hahahahhaa

pre oko 2 godine

Kakvo hladjenje reala i velikog Pereza,to je znaci taj siguran transfer reala jos od pocetka sezone.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Zvao Pereza da mu kaze da ne dolazi! Keva i paraziti oko nje odlucili! Decko bez svog JA!
d

dokazao

pre oko 2 godine

decko da ima bar malo mozga i odbio poklonjene lige sampiona koje se evo vec skoro deceniju serviraju realu.Bolje da ni ne uzme ni jednu sa psg-om nego lazne sudiske sa realom.Ako kojim slucajem zabode jednu postenu sa psg-om mnogo vise ce vredeti od perezovih kupljenih
G

Gost11

pre oko 2 godine

Налупа се глупости и оста жив.
n

nalupa se

pre oko 2 godine

mozda gluposti ali ramosov metarski ofsajd gol u finalu ls stoji pa stoji kao i mijatovicev ofsajd gol to su samo dva finala ukradena a koliko je ranijih rundi pokradeno trebao bi ceo jedan strucni tim da se prebroji
R

Realno87

pre oko 2 godine

Ne znam da li je mogao biti tezi put do finala LS nego sto je Real imao PSŽ, Chelsea, City… čovek priča o poklonjenim LS. Sto se tiče Mbapea normalno da će prihvatiti ovakve uslove niti u Realu treba da se ljute niti Mbape treba da se pravda. Samo podle vozanja koje traje 2. godine i neodrzavanja obecanja RM treba da mu zalupi vrata zauvek. Imaju kapacitete u svojim redovima sto se tiče napada. Mogu dovesti Dybalu, Anthonija ili Gnabrija ( krajnjem slučaju Salaha) kao konkurenciju na desnom krilu. Pojačaju bekovske linije i Tcuanmenija i to je ekipa koja je jača nego da su doveli samo Mbapea.
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Ostao Real i bez Halanda i bez Mbapea.
K

Kljuse

pre oko 2 godine

Druže moj ibra sa 35 godina davao više golova u toj raspaloj francuskoj od tebe na vrhuncu karijere,nema leba od tebe,kad ti istekne ugovor novi imaćeš 28 godina i trofej lige šampiona u snovima samo a bez njega nećeš nikad dobit zlatnu loptu

Sakur

pre oko 2 godine

On je dobio zlatni cek koga zanima zlatna lopta
D

Do ovog trenutka

pre oko 2 godine

Sam mislio da mali ima mozga i da zna sta hoce od svoje karijere. Ovim potezom je zaustavio svoj razvoj tj ozbilino ga usporio.. davace on po 30 golova u smesnom francuskom prvenstvu, ali nece osvojiti Ls sigurno dok je tamo i samo ce tapkati u mestu kao igrac.. u Madridu bi za tri godine uzeo bar jedni Ls i kroz jacu ligu postao bolji igrac za 20 posto sigurno..
G

Ggwp

pre oko 2 godine

Ovo mu je bila zadnja šansa da napusti psž,kad produži ugovor psž neće ni za kakve pare da ga proda,ne znam samo šta je ovoliku dramu praviio do zadnjeg dana jer je sigurno uticalo i na ekipu kad su mislili da ih najbolji igrač napušta
H

Hahhahaa

pre oko 2 godine

Šta će jadan kad opet ispadnu iz LS. Mesku zadnja sezona Nejmar je isto rekao da će da razmisli nakon Katara. Generalno najbolji igrači se još više istrose nakon svjetskog. A šta će MB sebi reci kad opet ispadnu. Za dvije god više neće biti tako mlad a pojaviće se opet neki dečko vanserijski talenat. Šta će onda MB? Zvati agenta i mamu da mu srede transfer. Bojim se da ga ova odluka može koštati karijere.
H

H H

pre oko 2 godine

Za 2 godine će imati 25 godina, tako da će i dalje da ima bar jedno 7-8 godina pred sobom. Napravio je pravi izbor, jer će sigurno postati najbolji strelac u istoriji PSG-a i ući u njihovu istoriju, dok bi u Realu, Barsi, Bajernu bio jedan od milion igrača... Sigurno je sledeći korak Real ili Liverpul, ima vremena i za to.
H

Hahahahaha

pre oko 2 godine

Od 25 se već formirao kao igrač do 30 je period balansiranja fizike psihe tehnike … nakon 30 je stvar iskustva. Ne postaje se najbolji tako sto udjes u istoriju nekih klubova već moraš ući u istoriju najboljih. Nema dečko motiva za tako nešto u pitanju su samo pare.
x

xaxaaaaeae

pre oko 2 godine

ovo vas ceka i u Pl uskoro sa njukaslom, nece se moci ziveti od seika tamo nekih jahaca kamila... fudbalu je potrebna revolucija sto pre i da se vrate stvari kakve su bile pre seika
X

Xx

pre oko 2 godine

Hahaha
e

ehehehe

pre oko 2 godine

ne znam sto se pojedini smeju, pa ovo isto i vas ceka uskoro u premijer ligi sa njukaslom..fudbal je propao skroz i otisao je totalno u ruke tamo nekih sheika....ukoliko ne dodje do fudbalske revolucije , bice sve gore i gore
I

I

pre oko 2 godine

Rastao sam uz tvoje igre idolu. Hvala ti sto ostajes. PSG u SRCU. Idemo!
s

stapricasto

pre oko 2 godine

smejace ti se svi
i

igor78

pre oko 2 godine

“za potpis ugovora 100.000.000 evra, pa godišnja zarada od 60.000.000 evra, kao i 100 odsto novca od marketinških prava na lik i delo.” Ponižavajuće za jedan klub da na ovo pristane. Čist gubitak, nikakav povraćaj novca neće imati.
P

PejkeMM

pre oko 2 godine

Rastao sam uz tvoje igre idolu. Hvala ti sto ostajes. Psg u srcu, idemo!
G

Gost99

pre oko 2 godine

Da sumiramo:Haland hteo da predje u Real ali Realu je Mbappe bio prioritet.Haland ide u Siti,Mbappe zaje*ao Real i ostao u PSZ.
L

Lozenje navijaca

pre oko 2 godine

Hahahahahhaha mali real izvisio
R

Rmd

pre oko 2 godine

Fabrizio potvrdio :( Zanima me jos koliko dugo ostaje Mbappe u PSG, nakon toga bi trebalo doci u Rmd sem ako Perez zbog ovog odbije da ga ikad pozove (mada sumnjam), do tada se nadam da nece prici finalu LS kad je izabrao vece pare u PSG od najveceg kluba na svetu. Izvisi Real i za Halanda i za Mbappea al dobro, dolazi njihovo vreme :)
J

Joioh

pre oko 2 godine

Al ste dosadni sa tim fabriziom kao da je sveto pismo ako on objavi nešto
G

Gostlsle

pre oko 2 godine

Gde su sad oni sto su ovde trtljali o usmenom dogovoru, ko je imao mozak i znao da razmislja jos kad su price o Realnu krenule znalo se da su sanse najvece da ostane u Parizu, tu im je svaki dan, imaju novca koliko pozele i mogu da daju ugovor kakav hoce.
S

Srbija 1990

pre oko 2 godine

Hoce, biće u 5 ako se ostali velikani ugase. Koliko su potrošili mogli su da dovedu marsovca sa te pare. Bruka !
C

Cetnik sa Kosmeta

pre oko 2 godine

Ovo su sjajne vesti za Jovica ! Ako se sad ne trgne Nece nikad
J

Juve 1982

pre oko 2 godine

U Parizu će imati novac, a u Realu bi imao i novac i karijeru za pamćenje. Ovako, sam pao - sam se ubio.
G

Gost0000

pre oko 2 godine

i u Parizu ce imati karijeru za pamcenje zivece u svojoj drzavi svoj jezik i uzivace u najbogatijem klubu i osvojice i ls i sve. I Nece ga zanimati sta kaze navijac Juvea..
G

Gost2727272

pre oko 2 godine

Ne mora da znaci da bi u realu imao nešto specijalno mozda bi bio kao hazard, bale..real mu ništa ne garantuje.Nije nista pogresno sto je ostao u psg-u, bolji uslovi, više novca, rodni grad, što da ne pokuša još neki put sa klubom iz rodnog grada i u rodnoj zemlji, ne razumem sto ga pljujete sto je ostao.Tu mu je mesi, nejmar, ko zna mozda bude bolje u ligi šampiona naredne sezone ako smire ego i dovedu dobrog trenera
S

Spartanac

pre oko 2 godine

Cim su Majke Menadzeri pisi propalo. Slicna prica tako i sa Rabiotom .
T

Tri miliona za..

pre oko 2 godine

Sto milončića na ruke za paraf,pa ti vid'!

milford

pre oko 2 godine

Sve je otišlo toliko daleko da je Mbapeova majka Fajza Lamari otvoreno rekla novinarima u petak kako oni imaju dogovor sa – oba kluba!
G

Gost99

pre oko 2 godine

Steta.Sad smo osudjeni na bar jos 3 godine pisanja o njegovom prelasku u Real.Na vrh glave su nam se popele vesti o njegovom transferu u Real zadnje 4 godine.
L

L

pre oko 2 godine

Realno i bolje za svjetski fudbal.jer da je otisao fudbal bi izgubio jedan mega tim od psg bi ostao samo prosjek. Ionako se je fudbal.sveo na 4 5 timova real bayern liverpool city
Y

YNWA

pre oko 2 godine

Jos mi da ih otresemo i da se sve poklopi😉

Katalonija

pre oko 2 godine

Moze!
@

@ssse

pre oko 2 godine

Realno tamo mu je i mesto.
p

plavac

pre oko 2 godine

prednji ukršteni odmah u novembru,pazite šta vam kažem
A

Allianz

pre oko 2 godine

Plavac: Kao i Havertz,

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Specijalno samo za tebe
A

Alf

pre oko 2 godine

Kad se setim pisanja spanskih novinara na pocetku tekuce sezone. Promocija Mbapea pre utakmice sa Betisom. Neeverovatno koliko gluposti i nagadjanja je pisano svo vreme. Medju poslednjim: da je izabrao da odmor provede u Madridu i da je vecerao na par minuta od stadiona Reala. Aluzija da su pregovori pri kraju. Mi smo jos i dobri sta sve pisu Spanci, Italijani, Francuzi...
T

Trpke

pre oko 2 godine

Kod nas pisu da smo najjaca ekonomija evrope tebrice
b

boyka

pre oko 2 godine

kakva novin'ska patka.. pokusaj dizanja temperature pred finale lige sampiona.. vjv je sledeci tekst o tome kako je Salah odbio novi ugovor, kako Mane ide tamo ili ovamo, kako je Van dajk zajedno sa Fabinjom upitan za finale itd.. Kilijan je novi igrac Real Madrida ljudi imaju dogovor da se nece oglasavati do kraja sezone.. za Psz sezona zavrsava veceras a za real za 7 dana..strpite se :) ovo su samo naganja pojedinih novinara cije se recenice izvlace iz konteksta da bi se dobilo.na citanosti..
A

Allianz

pre oko 2 godine

Boyka: Ne laži
P

Pitam samo...

pre oko 2 godine

Ima li groblje neki bonus i od ovog ? Glupo bi bilo da nema..
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Imace bonus kada Gavric, Njegos, Dioni, Van La Para, Jovic, Radonjić, Garsija... zajedno budu imali isti broj golova i asistencija kao Sadik za polusezonu. 😂
@

@Robert

pre oko 2 godine

Taj tvoj sadik se koprca u drugoj ligi Španija
H

Hehehehe

pre oko 2 godine

Jel onaj Sadik što je Savo stavio cenu 40 miliona
p

podesen

pre oko 2 godine

200 000 evradi dnevno i 100 Milke za potpis,na sat 8000 evra,urokas se šljive uveče u 22 h legnes ,ustanes u 10h ujutru ono leglo 100 000 evradi samo da poludis.
S

SS Lazio

pre oko 2 godine

Ljudi, nemojte biti blesavi, pa niste valjda culi cuvenu arapsk poslovicu: ako se nesto ne mozete kupiti sa mnogo novca, kupice se sa jos vise novca. Pa slucaj Mbapea i Halanda to dokazuje.
Z

Ziga.Zagy

pre oko 2 godine

Pa meni su prijatelji rekli da je to Bugarska poslovica,
G

Gost357

pre oko 2 godine

Prava arapska poslovica glasi maro drugacije. ,,Sve sto vredi kupuje se ljubavlju ili krvlju." Ovo sto novac moze kupi ne vredi nista
C

CrnaMackaBeliMacor

pre oko 2 godine

Ako nesto ne mozes da kupis sa malo PARI, kupićeš sa mnogo PARI 😂
K

Koan

pre oko 2 godine

Nek se zahvale Leonardu i Poketinu. Dovedu Zidana za trenera jer im je potreban autoritet. Oslobode se rekreativaca i videćete rezultate.
h

hehehe

pre oko 2 godine

nikad nece osvojiti LS , ja ti kazem
S

Srbija 1990

pre oko 2 godine

Pamtice ga kao igrača koji je igrao u mali francuski klub... jbg sam je birao.
p

podesen

pre oko 2 godine

Ali kad pogleda na bankovni racun biće mu lakše.😂😂😂😂😂
G

Gost98277272

pre oko 2 godine

Ma nemoj da zezas kada prodje 20. godina i danas svi koji imaju 1. godina gledace samo istoriju kako je to nastao Psg i sto se danas prepiru dal je on plastika ili ne za 20.god ce imati trofeje lš i bice velikan za koga su igrali Ibrahimovic, Cavanj,Neymar,Messi,Mbappe i mnogi drugi nikog nece zanimati sta sve danas vi pisete za ovaj klub i taj Real je postao isto kao i danas PSG pa niko ne kaze vec kazu "Veliki Real Madrid" ...
G

Gost97

pre oko 2 godine

taj Mali Francuski klub ce za 10 godina bit u 5 najboljih klubova u Istoriji
Z

Zare .

pre oko 2 godine

Kada si na pragu ispadanja u drugu ligu a onda ti Katar upumpa milijarde pa počneš da kopiraš real i praviš galaktikose onda je to plastika, ili što bi se u narodu reklo praziluk. Sada je tako a da li će da operu biografiju za 20 godina to ne znam.
A

Allianz

pre oko 2 godine

Srbija1990: Ali u mali francuski klub😂😂 Još samo da si dodao Lelelelele

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Pa nema on 35 godina pa da ga pamte...
M

Mrmak

pre oko 2 godine

Eto zašto Real ne prodaje Jovića😂😂😂

Sakur

pre oko 2 godine

Al mi je drago sto je izvisio real
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

PSŽ neće videti KLEMPAVOG (osim na televiziji) sve dok u njemu igraju preplaćene jajare, pre Svih Nejmar, pa onda Mesi, pa onda Mbape. ..... inače baš me zabole što ovaj nije otišao u Real.
U

Ue1111

pre oko 2 godine

Jedni prednji ukršteni ligamenti i niko ga se neće sećati...
z

zosim

pre oko 2 godine

ovo je neočekivano kao pobeda ukrajine na evroviziji
G

Gost334a

pre oko 2 godine

Drago mi je sto ostaje u PSZ, ali bolesno je to sve...toliki novac za jednog igraca... Odavno je sve otislo u p...persun!
H

Hubert

pre oko 2 godine

Ladno će Jović da ostane u realu
U

Ufff

pre oko 2 godine

Srce mi puno zbog navijaca frankovog mezimceta koji ovde od januara pravise kalkulacije idemooo ugasiiii bree..kad sam pisao pre oar meaeci da nema teorije da ode u dosadnu spaniju koja je u padu svi mi lupali minuse.Kad bude napustao osz to ce biti zbog premijer lige rm mu je bio san kad su domijirali a ne sad kad imaju srece
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Kao prvo ne postoji galaksija u kojoj je francuska liga iznad spanije. Francuzi su trenutno losiji od portugala, a ne ostalih. Dalje, u kakvom god da su stanju, ti u spaniji imas el klasiko, mec zbog kog staje svet, tako nesto ne postoji ni u engleskoj, a komali smesnoj ligi 1. Sta god i koliko god osvoji trofeja u francuskoj, busio mreze velikana kao sto su anze ili troja, nikad nece biti ni razmatran medju najboljim na svetu. Jednostavno, ako zelis da budes najbolji, moras da igras za najbolje klubove u najboljim ligama. Decko se opredelio za novac, njegov izbor i pravo i to je to. Evropu moze samo da sanja, zlatnu loptu takodje. Ovaj potez je isti kao da je otisao u kinu ili arabiju za pare, kvalitet fudbala je slican. Ne moze psz da bude konkurent za ls kad menjaju trenera svake sezone, kada je preveliki ego u ekipi, nema nikakve hemije, nekoliko klanova postoji itd itd. Nema od toga nista. Dobro ce svi zaraditi, obezbediti 10 kolena unapred i to bi bilo to.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Dok on sam ne kaze nista nije sigurno.
P

Panucci

pre oko 2 godine

Aj objektivno, ako mu nije motiv da bude najbolji igrac na svetu i osvaja trofeje, ovo je vrhunski potez, zaradjujes tolike pare, u svojoj si zemlji i igras i treniras na 50% mogucnosti, sta ga briga
G

GostOueu

pre oko 2 godine

da zaradjuje trofeje? hahahahaha pa on ce i u Psgu zaraditi trofeja kao sto bi i u Realu ...
G

Gost666

pre oko 2 godine

Toooooooo Malaaaaaaaaaaa😁😁😁 Postace legenda PSG🔴🔵
E

El Stefanel

pre oko 2 godine

Dolazi u Liverpul sledeće leto umesto Salaha😉
M

Messijesta

pre oko 2 godine

Glupost sve je ovo otislo predaleko …niko ne vredi tolike pare,a kamoli neki manekeni kakvi su danas vecina fudbalera
R

Romano

pre oko 2 godine

Cekamo Fabricija da potvrdi
G

Gost2332

pre oko 2 godine

Di Marcio je tata za tog prepisivača
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Zizu, imas izvinjenje od mene, sportsko naaravno! :)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Da Bog da nikad ne osvojio ni ls ni zlatnu loptu.
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Izdaja i u tem Madridu brate moj :D ja mu zelim da svake sezone ispadne od Reala pa nek igra za Real na pes-u.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Hahahah ili izdaja u tem Parizu. Ma zelim mu da zauvek ostane u francuskoj i da nikad ne bude razmatran za najboljeg na svetu. Sta god osvojio nista se ne racuna dok ne osvojis u spaniji ili engleskoj. Evropu necu ni da spominjem, psz to nikada nece uzeti. Bio mi je nekako za nijansu drazi od halanda, nakon ovoga moje simpatije idu erlingu, jedva cekam dominaciju u premijer ligi.
J

Junker

pre oko 2 godine

Potpuno ocekivano, kad proslo leto nije dosao i kad zimus nije potpisan ugovor, znalo se. Ovo je Mbapeu pametan potez, Real ce sigurno biti u problemu sledece sezone, ove su odigrali iznad svih ocekivanja, tako da je logican pad sledece. Mbape da dodje, svi bi racunali da je Real odmah najjaci tim na svetu, a to realno ne bi bio, odmah bi usledile kritike, tenzije i ne bi bio dobar pocetak. On je jos klinac, moze jos 2-3 sezone da igra u Parizu i da predje tek tad i opet ce imati bar 7 sezona na top nivou. Verovatno PSZ dovodi nekog opakog trenera, vrlo moguce Zizu, pa da je i to razlog ostanka.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa vidi sad ovako. I PSŽ je trebao ove sezone da bude ubedljivo najjači klub u Evropi, pa nije ni blizu toga bio. Može mu se ali ovde je pohlepa odigrala posao. Real, iako mi nisu nešto simpatični, je ponovo u finalu LŠ. PSŽ je pitanje hoće li ikad. Glupa je samo priča godinama kako mu je san da igra za Real, a mogao je bez problema sad to da ostvari, i nije. San je ogroman novac i lepo kažeš ako si čovek. A ne godinu dana ložana.
g

ghost11

pre oko 2 godine

Zato nikad neće biti ni razmatran za najboljeg fudbalera ikad, da daje tri gola po utakmici, jednostavno francuska liga je smešna i nije nikakvo merilo. Neverovatno mi je da toliko gledaju pare, bez Ikakvih sportskih motiva. Fuj
N

Neša78

pre oko 2 godine

Trenutno su samo engleska i španska liga jače od francuske, ko je prati redovno zna o čemu pričam.
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Nadam se da su mu vrata najveceg kluba zauvek zatvorena! A decacke snove neka ostvari na soniju. Sad sledi tvrda kupovina Reala, kontam da fe sve zivo da dovedu sada. Cuameni, Dzejms, a mzoda dodje i Gnabri, ma milina, bolje te pare na tri cetri nova igraca nego na njega jednog, pa dogodine opet da ga izbacimo iz LS!
G

Gost543

pre oko 2 godine

Mnogo mastas decko sledece sezone ispadate u 8mini UCL-a!
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Ma ako druze i ove ste nas izbacivali svuda, pa mi u finalu, sportski pozdrav!
S

Stefan 89

pre oko 2 godine

@Gost543 Čak i da bude tako u sledeće 4 sezone real uzima bar 2 puta LŠ
L

Lolcina

pre oko 2 godine

Dzejmsa mozete na Fifi dovesti jedino xD
G

Gost865

pre oko 2 godine

a s kim da osvoji u naredne 4 godine sa Velverde i Asensio?