Komentari na vest

Gotovo: Kvadrado ostaje u Italiji, zbog Intera odbio Fener i Arabiju

p

pjer

pre 10 meseci

Prevara od igrača , tu se Sunja nesto a nikada nista odigrao nije...on Arturo Vidal, Gari Medel...i slične juzno Američke prevare...nije mi dobro.
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Inter radi odličan posao i postaje favorit broj 1 za skudeto
J

Juventuss

pre 10 meseci

Ibrahimovic,Konte,Vidal,Kvadrado svi oni su ljubili dres Juventusa pa su presli u Inter. Smece od ljudi su to.
o

od

pre 10 meseci

Ostalih ne čudi, ali Konte, to je već druga priča...
B

Brica cikago

pre 10 meseci

Kakav paradoks intera, lukaku ih kao izdao, oni se naljutili na njega i doveli igraca juvea koji je jedan od omrazenijh u taboru intera. Svaka cas sportskom sektoru intera.
R

Roby Baggiooo999

pre 10 meseci

Kakvo je trziste i finansiske prilike dobar je.Cak je i prosle sezone bilo price kad je mogao Vidal moze i on.Sve je bolje kad je duza klupa.
Z

ZZ Crew

pre 10 meseci

kad bi Teodora Dzehverovic bila sa njim,kakav bi to par bio...
T

Teodora nebitna

pre 10 meseci

O Teodora evo tebe i na MozzartSportu pises komentare i pokusavas sebi da dignes popularnost koju nemas. Devojka koja je jedna od najnebitnijih sa estrade, nema target publiku pa cak ni klince od 12-13 god kao sto ih imaju neki drugi novi izvodjaci. Kod Teodore na nastup se dodje jer eto izasao si u grad i cuo neku muziku ispred lokala pa kao aj da udjem. Devojka koja sama izbaci informaciju i prosledi medijima da joj se svidja Lesor pa ovaj pa onaj ili debilizam kad je slala medijima da joj je Nejmar lajkovao sliku. Cak je sama snimila audio improvizaciju seksa i poslala medijima a onda se kao naljutila i pretila tuzbama, haha. Odavno nismo imali iritantniju osobu na estradi od nje.

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

Koji ce nam ovaj?
W

Wat

pre 10 meseci

Nista cudno. Covek je svakim svojim postupkom na terenu pokazivao da mu je obraz djon. Mislim da je samo pitanje da li me je vise on nervirao ili Vidal.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Za Vidala si u pravu, ali za Kuadrada si se izlupao za sve pare.
L

LazaKamikazaa

pre 10 meseci

Juve i Inter bratski klubovi jahahah
p

pwkw

pre 10 meseci

ova Kineska plastika i dalje Kopira Juventus
E

Egost

pre 10 meseci

Ja ne verujem više kakvi su ovi današnji fudbaleri, ne navijam ni za Inter ni za Juve, ali da baš od svih klubova čovek ode u Inter, plus Lukaku koji se šatro zaklinjao Interu na vernost. Naljutio se Lukaku posle finalne utakmice LŠ sa Sitijem, pa druže, da ne kažem bitango, meni bi na kukuruzu klečao, a ne prosipao pamet koju nemaš. Sve u svemu, drago mi je što današnji fudbal sve slabije pratim. Ne znam šta mi bi pa se ovako iznervirah, možda ima i Noletovog uticaja...
е

ели

pre 10 meseci

Буквално брате. Без икаквих принципа и образа. Баш отужно
r

rsczz

pre 10 meseci

Pa sta fali ako je u Inter presao? Kada su Juventus i Inter bili nekakvi zakleti neprijatelji? Cisto rivali, ekipe koje se dugo vremena bore za sam vrh tabele. Draze mi je sto je u Inter otisai nego u Arabiju.
I

Inter

pre 10 meseci

rsczz@ kada su bili zakleti neprijatelji? Ne volim ovakva pitanja da postavljam, ali moram da te pitam da li ti pratis Seria A? Inter i Juventus su najveci rivali, mrski neprijatelji i svakako ima veze da li ce jedan iz jednog tabora preci u drugi. Na stranu sto bi ti voleo da ga gledas u Evropi, a ne u Arabiji, ali ovo je prelazak kod velikog rivala.
F

Fibula

pre 10 meseci

@inter Juventusu rivali jedino mogu biti Monza, Sassuolo, Udinese i takvi s obzirom u kakvom su stanju.
J

Juve 1982

pre 10 meseci

Čovjek je na tržištu rada i kao fudbaler našao je novog poslodavca. To je sasvim u redu. Trebamo svi prihvatiti činjenicu da su odavno prošla vremena kada su grb i dres kluba bili svetinja. Fudbal je postao industrija, biznis, a u biznisu sve gubi dušu. Tako danas gledamo i utakmice - fudbal bez duše. Kvadradu hvala za sve što je pružio u Juventusu.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Inter nije ničiji rival. Povremeno uzmu po neki trofej, na desetak godina i to je to. U medjuvrememu zna se da du jedina dva velika kluba u Italiji Milan i Juventus.