Toma Menije (©Reuters)
Toma Menije (©Reuters)

GOTOVO: Menije potpisao za Dortmund

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.20. | 19:03

Belgijski reprezentativac karijeru nastavlja na Vestfalenu

Borusija Dortmund završila je prvi letnji posao – stiže Toma Menije!

Baš kako se i najavljivalo prethodnih dana, belgijski reprezentativac postao je novi igrač nemačkog vicešampiona, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Nemački Skaj tvrdi da je Menije još u petak bio gost Vestfalena gde je bio u pratnji svog agenta gde je ubrzo žrvljnuo autogram na potrebnu papirologiju.

Izabrane vesti

Menije će Dortmundov igrač postati bez ikakvog obeštećenja pošto mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Desni bek je u prošloj sezoni odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima i postigao jedan gol, uz dve asistencije. Ipak, kako nije ispunio očekivanja Tomasa Tuhela, PSŽ je odlučio da sa Menijeom, baš kao i sa Lejvanom Kurzavom i Edinsonom Kavanijem ne produži ugovor.

Menije je u PSŽ stigao iz Briža jula 2016. za sumu od 6.000.000 evra. Sa Svecima je tri puta bio šampion Francuske, a uz to osvojio je i po dva nacionalna Kupa i Liga kupa.

Dortmund je iz PSŽ pre tri godine doveo Dan Aksela Zagadua takođe kao slobodnog igrača, a prošle godine prodao je Svecima Abdua Dijala za 32.000.000 evra. Milioneri se poslednjih meseci dovode u vezu sa biserom Birmingema Džadom Belingemom...



tagovi

Toma MenijeLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara