Gotovo: Mhitarijanu zakazani pregledi u Milanu, ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 14:34

Sve je spremno za prelazak jermenskog asa u Inter

Henrik Mhitarijan uskoro postaje novi igrač milanskog Intera, piše dobro upućena Gazeta delo Sport. Prema istim izvorima, jermenski vezista kome ističe ugovor sa Vučicom prelazi u redove Nerazura kao slobodan igrač i potpisaće dvogodišnji ugovor. Gazeta piše i da su zakazani lekarski pregledi, koji će biti odrađeni narednih dana.

Mhitarijan je sinoć bio u startnoj postavi Rome u finalnom okršaju sa Fajenordom, ali se povredio i napustio teren u 17. minutu. Ipak, povreda očigledno nije bila teže prirode, pa neće uticati na njegov odlazak u Milano.

Izabrane vesti

Jermenski fudbaler u Romu je stigao u septembru 2020. godine kao slobodan igrač, nakon polusezone koju je proveo na pozajmici u Večnom gradu. Za Vučicu je odigrao 117 mečeva u svim takmičenjima i postigao 29 golova, a od kluba se oprostio osvajanjem Lige konferencije.

Bogatu karijeru započeo je u Pjuniku, potom je igrao za Metalurg iz Donjecka, potom Šahjtjor, Borusiju Dortmund i Mančester junajted i Arsenal. Mhitarijan je drugi igrač za nepunih godinu dana koji je otišao u Inter, pošto je prošlog leta na Đuzepe Meacu stigao i Edin Džeko.

Može se reći da je Mhitarijanovim odlaskom započet proces rekonstrukcije ovog tima Rome, koji se očekuje tokom leta, kada bi Vučica mogla da dobije još kvalitetniji i širi igrački kadar.


tagovi

Henrik MhitarijanLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara