Gotovo: Pavlović prošao preglede u Monaku! Svi detalji transfera

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.11.19. | 09:08

Partizan sigurno dobija 10.000.000 evra, moguće još tri kroz bonuse

Nisu se oglašavali iz Partizana, možda i logično jer je Strahinja Pavlović još tokom proleća jednom nogom bio u Juventusu. Potom je letos sa obe noge preskočio prag rimskog Lacija, ali je klub iz glavnog grada Italije odustao u poslednjem trenutku odustao od transfera. Navodno zbog loših rezultata na medicinskim pregledima.

Međutim, dileme više nema. Jedan od najtalentovanijih štopera Evrope uskoro će i zvanično postati član Monaka. Čitali ste već na stranicama MOZZART Sporta da je srpski osvajač kupa blizu dogovora sa Kneževima, odnosno da bi za transfer popularnog Kalabe trebalo da inkasira 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Pavlović pred transferom u Monako, Partizanu 10.000.000 evra i procenti

Danas stižu nove informacije. Sportski žurnal piše da je još jedna prepreka ka konačnom transferu uklonjena, i da je Strahinja Pavlović prošao medicinske testove u Kneževini. Delegacija Partizana je, prema istom izvoru, boravila u ponedeljak u Francuskoj i ugovorila sve detalje transfera. Crno-beli će dobiti 10.000.000 evra za obeštećenje, ali neće to biti jedini finansijski benefiti od odlaska supertalentovanog štopera. Ukoliko Pavlović odigra više od 20 utakmica crno-belima će pripasti bonus od dva miliona evra. I za kraj: crno-beli će biti bogatiji za još milion ukoliko Monako izbori učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Poznat je još jedan detalj. Transfer Strahinje Pavlovića biće ozvaničen u decembarskom prelaznom roku, ali ostaće na raspolaganju šefu stručnog štaba crno-belih Savi Miloševiću za prolećne bitke. Do juna 2020. godine Pavlović će imati status pozajmljenog igrača Monaka i pomoći Partizanu da ostvari ovosezonske ambicije.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara