""
""

GOTOVO: Radonjić potpisao za Romu, igraće u Primaveri, Partizanu ni cent (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.01.14. | 13:09

Talentovani vezista pet dana proveo kod Adema Ljajića, transfer završio menadžer Ramadani

Čekala se samo potvrda, a ona je jutros stigla iz Italije. Nemanja Radonjić (17), jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, karijeru nastavlja u Romi sa kojom je ozvaničio višegodišnju saradnju, ali će umesto u seniorskom, za početak, igrati u mladom timu Vučice!

Tu vest su prvog dana zimskog prelaznog roka preneli mediji sa Apeniskog poolustrva, među kojima i uticajna Gazeta delo sport, navodeći kako je sportski direktor Vučice Valter Sabatini sklopio posao sa Falijem Ramadanijem, menadžerom čija agencija između ostalih brine i o karijeri nekadašnjeg igrača Partizana. (Iako)

Izabrane vesti

Radonjić je na Olimpiko stigao zaobilaznim putem, pošto je pre mesec dana raskinuo stipendijski ugovor sa Partizanom i otisnuo se u Vitorul, ali je prema svim pokazateljima odlazak u Rumuniju, u konsultaciji sa agentima, iskorišćen radi što bržeg odlaska u Seriju A. Izdanak crno-bele generacije 1996. Pod vođstvom Ilije Zavišića bio je, kao i među crno-belima, neredovan na treninzima kluba čiji je vlasnik legendarni George Hadži, da bi ga istočni susedi samo preusmerili ka Seriji A, gde je mladog Nišliju dočekao njegov sunarodnik Adem Ljajić.
Važna vest za budućnost Rome! Nemanja Radonjić, momak koji je odbio da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom, proveo je minulih pet dana  kod Adema Ljajića, a onda potpisao ugovor sa Vučicom. Sabatini i Ramadani nisu davali zvanične izjave ovim povodom, ali su stavili potpise na ugovor, kojim je Radonjićeva budućnost vezana za Romine boje“, piše Gazata delo sport.

Ostali mediji u Italiji barataju istom informacijom, uz još jedan važan podatak – Nemanja Radonjić je stigao kao slobodan igrač, što znači da Roma nije platila ni evro obeštećenja Vitorulu, niti će Partizan dobiti cent više od sume koju je predsednik Dragan Đurić okarakterisao korektnom, kad je govorio o razlozima zbog kojih su crno-beli odlučili da prodaju mladog asa Rumunima. I za to dobili propisano obeštećenje za razvoj mladog igrača.

Poznavaoci prilika u Romi izveštavaju kako će Radonjić, koji će 15. februara proslaviti punoletstvo, za početak igrati u Primaveri – takmičenju mladih timova Italije – a biće interesantno osluškivati vesti sa Apenina vezane za ponašanje talentovanog fudbalera, kome su u Partizanu zamerali za nedisciplini.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zima 2014SuperligaSrbijaSerija AFK PartizanRomaNemanja RadonjićItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara