Benžamen Mendi (©Reuters)
Benžamen Mendi (©Reuters)

Gradi život iz početka: Mendi pronašao klub pet dana nakon oslobođajuće presude za silovanje

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 11:51

Karijeru nastavlja u Lorijanu, debi možda već protiv Pari Sen Žermena…

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno, a sud u Česteru oslobodio je Benžamena Mendija optužbi za silovanje dve devojke u Engleskoj. Sada, kada mu je taj veliki teret pao sa leđa, 29-godišnji levi bek krenuo je da ponovo gradi život iz početka. U Lorijanu.

Francuski prvoligaš je objavio da je potpisao dvogodišnji ugovor sa nekadašnjim reprezentativcem, čovekom koji je živeo fudbalski san sve dok se on iz sasvim nefudbalskih razloga nije pretvorio u košmar.

Izabrane vesti

Bio je prvotimac Mančester Sitija, koji je 2017. godine – kako se to sada davnim čini – izdvojio čak 57.500.000 evra za Mendija. Sve je bilo idilično, Benžamen se često šegačio po društvenim mrežama, delovalo je da zaista uživa u životu… Dok mu na vrata nisu pokucali policajci.

Zbog tog suđenja, Mendi nije igrao još od avgusta 2021. godine. Oszao je i bez ugovora u Sitiju. I morao je da napravi ozbiljan korak unazad u karijeri. Pitanje je i u kakvom se stanju vraća. I fizičkom, pre svega psihičkom.

Kada je posle trosatnog zasedanja porote čuo da neće u zatvor briznuo je u plač. Njegov advokat je slegnuo ramenija i rekao da sada “mora da ponovo izgradi život”. Mendi je samo dodao: “Alhamdulillah”. Slava Bogu.



tagovi

Letnji prelazni rok 2023Benžaman Mendi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara