Grafičar držao lidera u bunkeru, Inđija nekako preživela

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.22. | 15:20

Vrlo zanimljiv meč na pomoćnom terenu Marakane – 1:1

Vrlo zanimljiv meč odigran je pored južne tribine Marakane. Osvojen bod protiv Inđije (1:1), neće biti vredan kapital u borbi ekipe Marka Neđića za opstanak, ali je Zvezdina filijala odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni.

Držao je Grafičar lidera Prve Lige Srbije i vrlo verovatno novog člana elite u bunkeru više od sat vremena. Bilo je mnogo tempa, duela, situacija kada su domaći igrači morali da traže jednostavnija rešenja protiv iskusne ekipe iz Srema. Na kraju je pravedan remi potpisao rezervista Ilija Babića u 89. minutu posle divne asistencije kapitena Luisa Ibanjeza.

Izabrane vesti

Svako ko je došao u Ljutice Bogdana nije zažalio. Inđija je posle dobrog početka povela golom sina legendarnog kapitena Crvene zvezde Stevana Stojanovića, Marka. On se najbolje snašao u gužvi posle jednog prekida i lako savladao Manojlovića.

Bio je to početak perioda koji je u potpunosti pripao momcima sa Senjaka. Grafičar je preneo težište igre na polovinu rivala i kontiniranim napadima tražio pogodak. Igra sa puno rizika, naterala je štopere domaćina Lekovića i Stajića da se istaknu u situacijama jedan na jedan.

Drugo poluveme proteklo je u apslutnoj dominaciji Grafičara. Igralo se stalno na polovini Inđije, gol je visio u vazduhu, ali... Najtalentovaniji igrači domaćeg tima, Jovan i Nikola Mituljikić komplikovali su proste situacije, uvek težili atraktivnim, ali ne i potrebnim rešenjima. Iako ih je bilo lepo gledati kako miliju loptu, čak su u jednom momentu naljutili kapitena Luisa Ibanjeza.

Promašivali su redom pomenuti Mituljikići, Golijanin, Knežević, ali je veliku inicijativu Grafičara naplatio Ilija Babić, pokazavši odličnu reakciju posle dubinske lopte Luisa Ibanjeza.

PRVA LIGA SRBIJE – 23. KOLO

Sreda

Budućnost Dobanovci - Radnički 1:0 (1:0)

Grafičar - Inđija 1:1 (0:1)

Timok - Loznica 0:1 (0:0)

Bačka - Javor u toku

17.00: (2,45) Mačva (2,85) Žarkovo (3,10)

Četvrtak

13.00: (1,22) IMT (5,20) Kabel (14,0)

13.00: (2,25) Mladost GAT (2,95) Železničar P. (3,35)

***kvote su podložne promenama

Odloženo

16. mart: Zlatibor Čajetina - Rad



tagovi

GrafičarInđijaJovan MituljikićNikola Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara