Komentari na vest

Grafičar želi u Mozzart Bet Superligu: Ako izbacimo Radnik, raskidamo saradnju sa Zvezdom

vdv

pre 11 meseci

Eto da se niko ali pre svega Zvezda a govorite da je filijala Graficar, da dovede tog Senegalca Fala koji je presao zimus za 500K u Rems i sada je debitovao u ligi 1. Imali bi stopera od 19 godina vrhunskog vec sada koji bi ko zna koliko vredeo. Za godinu dana a koga je gledao video je kako igra, brzina, uz sve to levonog sto tek nabija cenu, za godinu bi vredeo vise od Erakovica. Jer uz njega i Dragovica bi tek napredovao, tako da bi imali i zamenu za prodaju nekog od ovih dvojice i to za LS. Neshvatljivo da to nije Zvezda uradila, mada da je filijala to bi uradili zar ne? Ali i opet trebao je Terzic to dovesti, neki su predlagali ako se pokaze kak treba dosao je mlad mogao je da debituje za reprezentraciju. Za to ne znam ali da su propustili ogromnu sansu da imaju CB to znam..
g

grafičar,Ofk,imt, Čukarički

pre 11 meseci

konačno rešenje je???
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Još uvek ni oni ne znaju. Problem su pare.
m

msme

pre 11 meseci

Kako da ne, kao sto FMP nema veze sa KKCZ.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

"ako udjemo razbijamo saradnju sa zvezdom"...hahaha ma da vazi , verujemo svi
K

Koji vic.

pre 11 meseci

Koji vic.
K

Kokeza

pre 11 meseci

deco mojaaaa .. dobro sam vas naučio ...
Š

Šarani NJOFRINI UJE

pre 11 meseci

Glodari ko vam je kriv sto vam je Teleoptik u trecem rangu. Sto vi ne raskinete saradnju sa njim. Bio je i drugoligas i da je kojim scajem usao da li bi raskinuli saradnju sa njim. Pa morali bi. Vi ste mali ljubomorni licemeri. DA PONOVIM LICEMERI. Raskinite vi sa Teleoptikom, imate 5 puta duzu saradnju sa njim i to vam pre nije smetalo jel tako LICEMERI MALI. I nemojte da pkacete vise i kmecite kao devojcice Graficar nece ući u super ligu. Slobodno obrisite suze razmazace vam se sminka
D

Daki...

pre 11 meseci

tutubane sto bi raskidali saradnju sa teleoptikom,oni nikad nisu bili ni nadomak prve lige,ovde se radi o krsenju pravila takmicenja,ne mogu da udju u prvu ligu ,ne bi mogli ni kad bi raskinuli saradnju jer su prolaz obezbedili kao deo zvezde...mozda nisi ucio pravo ali malo logiku mozes da ukljucis...valjda
i

imetvojetojeimetugemooje

pre 11 meseci

@Daki... On mozda nije ucio pravo, ali vidim da nisi ni ti.. Nisam za ulazak Graficara da se zna, ali Graficar nije deo Zvezde, to je svoj klub, sa svojim statutom, svojom skupštinom, adresom na Senjaku... Sve to mozes proveriti u APRu, Nikakav deo Zvezde, osim sto imaju sporazum o poslovno/tehnickoj saradnji, sto ih pravno ne sprecava da udju u MBSLS... Nauci, procitaj, pa se javljaj... Sportski pozdrav!
s

srbenda 777

pre 11 meseci

Može te biti sramota sa kojom mržnjom i nipodoštavanjem pričaš o devojčicama u budućim srpskim majkama,vtlo vrlo ružno
f

fkfkf

pre 11 meseci

Terzic: niko Graficaru ne moze da zabrani kako ce da se zove
G

Gostujući

pre 11 meseci

Ako Partizanova filijala nosi ime po fabrici oruzanih elemenata onda je Grafičar odlican pandam drugog tima kluba iz miljea subkulture tabloida i pinka
c

cirkus jugoslovenski

pre 11 meseci

A novinari Pinka rade u partizanu i clanovi su uprave partizana ahhahahaha
S

Sf

pre 11 meseci

Ti si decko tabloidan, Pink i Zadruga iz svake tvoje grobarske isfrustrirane reci izbijaju. Samo tvoj zakrzljali mozak moze da povuce paralelu sa nazivom Graficar. Hajde objasni kakve veze naziv Graficar ima sa Pinkom i subkulturom i svim budalastinama koje si napisao. I bolje da si uzeo knjigu u šake da ne ostaneš nepismen. Ne kaze se PAMDAN već PANDAN. A obaška što ni ne znaš šta ta reč znači a pravis se pametan a nisi. Leči te kompkekse i nepismenost.
Š

Šarane

pre 11 meseci

Pozdravila te BILJANA OBRADOVIĆ godinama zastitno lice Pinka a sad bog i batina u Fk partizai. Koja vam disciplinuje trenere i ponizava sve vas na taj nacin. Oni jadni ne smeju u wc da idu dok Biljana ne odobri. Na konferenciji za stampu trener prica samo kad ona odobri. Bolj da si cutao. Jos si i nepismen kaze se pandan a ne pamdan.
N

Nepismeni

pre 11 meseci

Pandan a ne PAMDAN. Biljana Obradovoc toliko o Pinku i tabloidima.
D

Dingo

pre 11 meseci

Proklet bio dan kad su uveli internet u Lazi
G

Gostujući

pre 11 meseci

Jednostavno boli sto ste svesni da sam u pravu. Grafika, stamparije, tabloidi, letci, plakati i bilbordi vasa su pasija, jedna gramaticka greska tu nista ne menja. Ti da si iole nesto naucio o moralu iz tih knjiga, koje indirektno tvrdis da si procitao, ne bi ti palo na pamet da branis neodbranjivo.
@

@cirkus

pre 11 meseci

Instalirana uprava i sve oko nje nikakve sustinske veze nema sa nama
N

NoviSad021

pre 11 meseci

Bas ce nam biti regularna liga ako udju
m

mikicaaaa

pre 11 meseci

slobodan govedarica ? da nije to sloba iz ultra boysa koji je sa komandantom i paljicem isao u kotor da reketiraju jednog bg biznismena 2014god. ?
S

Sekcija

pre 11 meseci

Cetnici Sever Ultra kop! Veliki Srbi i Pravoslavci, redovni na litijama. Ne vole nasilje i kriminal.
A

Ahaahajajaahaj

pre 11 meseci

Grafičar, OFK i to je to😂😂😂😂😂😂
1

1234555

pre 11 meseci

Bice ofk beograd filijala ako necete vi
G

Gost555

pre 11 meseci

Isto kao sto je Fmp raskinuo saradnju.
B

Bbabangida

pre 11 meseci

Da li iko realan, posten i iskren na ovome svetu veruje u ovo?
r

raskid???

pre 11 meseci

pa zvezda je sa svima u šemi....
p

propast društva u totalu

pre 11 meseci

Posle se pitamo zašto niko neće da gleda ovu ligu??? Prvo radio Partizan, Zvezda se bunila 5 minuta za spas srpskog fudbala, vidimo kako ga spašavaju (još su gori)... Generalno od lica sa poternice očekivati poštenje je kao od Matijevića očekivati da se bori za pravo prasića....
Ф

Фантазија лига

pre 11 meseci

Ма бомбона клуб за елиту. Штета што и Торлак из Кумодража није у елити.
b

budvanin

pre 11 meseci

Necu da pisem svakojake gluposti ali kako moze Graficar da igra Superligu i kao ako udju raskidaju saradnju. Treba valjda da prvo raskinu sve saradnje i da se osamostale pa tek onda da se bore za ligu gdje igra njihov tim. S obzirom kako je sve kod nas i da smo svi redom banane moze i Graficar u I ligu.

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa odgovor ti je vrlo prost. Izadju dva tima i ako taj tim koji pobedi bude Grafičar on je učesnik. E sad što si ti "slučajno" promašio da je 14 igrača Zvezde napustilo Grafičar zimus to je tvoja stvar.
S

Sf

pre 11 meseci

Ne lupetaj. Ako se plasiraju raskidaju saradnju jer ne mogu da igraju superligu a ako ne uspeju nastavice se isto jer ne igraju u istom rangu sa Zvezdom. Zasto bi pre baraza raskidali. Oni nisu jos superligasi . Sta ti nije jasno. A druga stvar ocigledno ne citas tekst, oni vise i nemaju Zvezdine mlade grace. Ne razumem sta ti nije jasno.
B

Bandžos

pre 11 meseci

Samo napred grafosi i hrabro !
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Pazi da vam ne poverujemo.
d

di vajo

pre 11 meseci

kao sto je Ilijev raskinuo sa Partizanom ,a Terzic sa Zvezdom..nekate nekate
D

Dr Kovacevic

pre 11 meseci

Super liga, najpostenija liga u kojoj nijedan klub ne namesta utakmice osim Kolubare! Partizan i Crvena Zvezda olicenje postenja i vitestva zato Srbi i navijaju samo za njih, jer su im u upravi i na tribinama divni ljudi! Jos jednom pohvale na racun Dzajica i Nedimovica sto su ekpresno reagovali i izbacili zlo iz Lazarevca iz nase elite!
Д

Дадо Нк

pre 11 meseci

Ма сигурно...😂😂😂
L

LukeCage

pre 11 meseci

Naravno, raskidate saradnju. D nije tužno, bilo bi smiješno.
M

Maksimilijan

pre 11 meseci

Ha ha za raskid...
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Prekidamo saradnju, ali ćemo ostati u najboljim tj. bratskim odnosima... 6 bodova sa 30 % snage za Bahara i momke ❤️🤍❤️🤍
N

Na finjaka hahahah

pre 11 meseci

"Jer, za razliku od košarke gde takvih primera ima, u fudbalu filijala ne može u isti rang sa “starijim bratom”." Hahahah, na finjaka hahaha
H

HeheSERB

pre 11 meseci

Umrecete od zavisti, odose milioni mozzartbeta u bunar.
p

p08b0j

pre 11 meseci

only in Serbia