Komentari na vest

Grant o Humskoj: Uprava nije htela da dovede dvojicu igrača, verovao sam da je Šćepović za Premijer ligu

E

Eh

pre 4 meseca

Da Stanojevic nije napravio onu razliku na polusezoni ne bismo videli titulu te godine… Najveci problem te godine je bio sto nije otkupljen Princ Tejgo, sto je doveden onaj klepac Eduardo, dosta sklepana ekipa s obzirom na to da je sezonu pre Partizan igrao LS, sa sve EPS-om kao sponzorom (strasno)… Iskreno nikakav utisak nije ostavio, nervira me samo prica kako je Partizan tih godina krao titule, a ustvari je Zvezda bila kriminalno losa, kao i Partizan prethodnih godina..
P

Partizanska.avangarda

pre 4 meseca

Kepec?! Au... Nema sta avangardno.
0

0020002

pre 4 meseca

Avram Grant - pola čovek pola "video sam ga i taman da ga ubacim, kad ono premlad"
t

televizor

pre 4 meseca

Cerkez je Natho, o to sto su mu Izraelci dali traku govori o njegovim kvalitetima.
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Zapravo je Čerkez
A

Aleks GM

pre 4 meseca

Te 2012. Grant je otišao, a Đura je doveo Tumbakovića i Vermezovića. Tumbaković je doveo deset igrača (Stefan Šćepović, Mohamed Zabija, Filip Knežević, Branko Pauljević, Goran Lovre, Sreten Sretenović, Žarko Tomašević, na zimu Predrag Luka, Nemanja Kojić, Eliomar) od kojih nijedan nije imao kvalitet za Partizan. Tad smo imali dosta dobrih igrača iz omladinske škole, Lazara, Mitra, Jojića, Nemanju Tomića, Ninkovića, predvođenih Sašom Ilićem, Stojketom, Ivanovim, Kamarom, Volkovim. Da smo tad doveli još dva kvalitetna igrača, špica i štopera, mogli smo da napravimo znatno bolji rezultat u Evropi. Osvajali smo titule tih godina, jer je Zvezda bila u rasulu, ali raspad Partizana je počeo još tada, zapravo i 2011. sa Krstajićem.
-

- Oguglalost & Kukavičluk -

pre 4 meseca

Da li je moguće da Vazura, Kralj i ljudi iz Skupštine kluba nakon 6 godina bez titule, 3 sezone bez ijednog trofeja, prošlosezonskih blamaža u prvenstvu i kupu, kao i letošnjih u Evropi, nisu podneli ostavke? Ko je odgovoran za onakve odlaske Asana, Diabatea i Jovića? Kako to da Partizan mesecima nema predsednika?

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Ima Ivicu Kralja...
M

Mala Sova

pre 4 meseca

Kako neki dan protumači Vazura, Vučelić jeste podnio ostavku ali on je predsjednik sve do izbora novog. Parafraziram ali tako nekako.
B

Belgrano

pre 4 meseca

Ovog je Prosinecki skolovao sa najgorim sastavom ikad :)

Mix

pre 4 meseca

Bilo je i gorih sastava ali izgleda se treneri iz Izraela lose provode kod nas, nekada Avram sada na drugoj strani Bahar najskuplji trener sa najskupljim timom ikada protiv verovatno jednog od najgorih Partizana ikada i trenera Duljaja.
Н

Ненад

pre 4 meseca

Ја који навијам за Партизан могу рећи да је Звзда док ју је водио Просинечки играла леп и допадљив фудбал, можда и најбољи у задње време са просјек екипом, проблем је био лоша управа, сматрам да су му доведена појачања да би направио озбиљн резултат.
S

Sf

pre 4 meseca

Lupeta gluposti. Sva 3 poraza od Zvezde a ona igrala zatvoreno aahahahaha. Šta dalje da čitaš. Svašta.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ne sećam se stativa i kornera. Ipak, oni to bolje pamte. Možda tu leži crv dominacije? 🤔

Savo

pre 4 meseca

Igrala je Zvezda zatvorenije ne bas bunker ali golove davala iz kontre imala brze napadace a Partizan je stvarao mnogo vise sansi imao mnogo promasaja ,donekle slicno kao poslednji derbi sto je resen. I bas tada poslednja regularna pobeda Zvezde na JNA povlacenje Zvezde a u poslednjem minutu u napadu Kadu iz daljine pogodio u malu mrezu.