"Oumaru, Babović i Grbić"
"Oumaru, Babović i Grbić"

Grbić desno, Oumaru levo, Babović u sredini: Da li je to dovoljno za Partizanov trijumf u Lučanima?

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.10.15. | 09:48

Crno-beli protiv Mladosti zatvaraju prvi krug takmičenja u Superligi Srbije

Oumaru, Babović i Grbić

Kraj prve etape, početak vožnje bez Andrije Živkovića. Parni valjak je stigao u Dragačevo, gde od 17 časova (TV Arenasport 3) počinje možda najteži ciklus utakmica od starta sezone. Susret protiv Mladosti prvi je u nizu pet vezanih gostovanja u kojima crno-beli neće moći da računaju na najboljeg igrača, ali to, uz nepredvidivost Lučanaca, nije jedina nevolja za Ljubinka Drulovića.

Izabrane vesti

Pritisnut kadrovskim problemima, trener Partizana, osim Živkovića, opet neće moći da računa na Sašu Ilića, Gregora Balažica, Marka Jevtovića i Darka Brašanca, što mu dodatno otežava posao u pripremi duela koji mora da dobije. U suprotnom, čak bi i matematički, pa i u slučaju deljenja bodova posle 30. kola, Crvena zvezda bila van domašaja aktuelnog prvaka, koji nijednom u Superligi Srbije (od 2006) nije zaostajao 17 bodova za liderom, kao što je slučaj pred ovaj sustret.

Prema tome…
Favoriti smo, međutium, tu ulogu moramo da opravdamo na terenu. Ako prvi postignemo gol, put do pobede biće nam olakšan. Plus, potrtebno je da sprečimo Lučance u tranziciji, što im je najveće oružje, upozorava Ljubinko Drulović.

Kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Mladost - Partizan

Strateg crno-belih će na mesto centralnog veziste vratiti oporavljenog Stefana Babovića, na levo krilo će Abubakar Oumaru, dok bi na suprotnoj strani terena Živkovića trebalo da odmeni u poslednje vreme sve bolji Petar Grbić. Uz povratnika Subića na levom beku (protiv Bilbaa nije igrao zbog suspenzije), te Nemanje Petrovića na sredini terena, sastav gostiju trebalo bi da izgleda ovako: Živko ŽivkovićVulićević, Ostojić, Fabriso, SubićPetrović, LukićGrbić, Babović, OumaruBožinov.
Dolazi nam šampion države, o čijoj vrednosti igrača ne bi trebalo trošiti reči. Bez obzira u kom sastavu izađu na teren, mi gledamo samo nas. Dobar rezultat bi nam u svakom pogledu izuzetno značio. Nadam se da će dosta ljudi doći da nas podrži, rekao je levi bek Mladosti Aleksandar Lazevski koji je za Partizan igrao šest sezona i osvojio isto toliko titula.

Partizan i Mladost su se dosad sastali 15 puta, Beograđani su slavili na 13 mečeva uz gol-razliku 38:7. Nikad nije bilo nerešeno.

Pratite MOZZART na Vajberu


tagovi

Petar GrbićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara