Komentari na vest

Grizman je talentovan za fudbal i za karate: Maj geri koji je poništio fenomenalnu partiju (VIDEO)

P

Pujo Sotka

pre preko 2 godine

Sreća pa ga pogodi u glavu.
l

ltu

pre preko 2 godine

kakav mesar ahahahahahah
G

Gox1312

pre preko 2 godine

šteta sto nije bio šaciri umesto Firminha.. bas bi bu mu prijao neki restart :)
v

vratio se

pre preko 2 godine

Grizman nema sta tu da se prica.Ali ostaje velika misterija koliko je barsa organizaciono bila u problemu kad on nije mogao da pruzi maksimum i ako ima mesija.Tek sad se vidi sta je mesi bio barsi kazu ljudi gusio je a ja kazem da evo posle mesija od barse ni B.
E

Ej

pre preko 2 godine

Br.18 ga jos malo gurnuo ka kopackom da bi bio veci fatality :D

goranc333@gmail.com

pre preko 2 godine

Ovo je za Sremsku Mitrovicu.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Jasno je da nije namerno, ali toliko nije pazio, da nema tu sudija nikakvog izbora, cak da ga nije ni dodirnuo, kakve to veze ima kojim intenzitetom ga je zakacio, sta pisete vi? Krajnje neoprezno, 100% bez ikave namere, ali 100% i bez ikakve paznje. Na kraju krajeva u svakom slucaju nikako nije mogao do te lopte, potpuno nepotrebno dizanje noge, besmisleno dobijanje crvenog kartona.
B

Bata Kanda

pre preko 2 godine

Fudbal ke postao igra za devojčice
D

Dzontras

pre preko 2 godine

Bolje i to nego da čupaju jezik nekome svaku utakmicu
K

Kidi

pre preko 2 godine

Metal u predelu glave, mora biti crveni. Jedno je nekog djonom patike udariti, a skroz drugo metalnim kramponom. Ovo mora biti crveni karton, bez obzira sto nema nameru da povredi.
h

hihihihihihi

pre preko 2 godine

cist crveni, polomice ih salah i u liverpulu za 2 nedelje. nece atleti ni proci grupu videcete.
A

Aaaaauuuu

pre preko 2 godine

Kako je isfolirao sramnik, malo ga ovaj dokacio ... Ali dobro to su maniri kluba za koji igra prevare i laži
L

Lektor

pre preko 2 godine

Ponosan sam sto si se setio reci "sramnik". Ali sve ostalo je bas besmisleno sto si napisao.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Koliko god ovo grubo delovalo, ovo treba da bude žuti karton. Grizman gleda samo loptu i ne obraća pažnju na svoju okolinu. Za istu situaciju je Nani dobio crveni karton na Old Trafordu protiv Reala.
S

SI0ba

pre preko 2 godine

Pretpostavljam da misliš da treba biti žuti zato što nije "nameran start". Ok, slažem se da nije bilo namere, nije to želeo ali to ga ne opravdava, sama podignuta noga toliko visoko je velika opasnost po okolinu i jednostavno je nedopustivo da tako reaguje. Po meni, većina tih opasnih startova, nije sa namerom da se povredi neko ali sami po sebi su dosta opasni i to ne opravdava igrača koji ih "uradi". To je kao da neko otvori prozor,ispali par metaka i pri padu tamo negde, metak pogodi nekog i ubije ga. Očigledno da nije bilo namere da taj nekog ubije,hteo da proslavi rođenje deteta ili šta god, iz nehata je to,biće svakako manja kazna od one da je ubio nekog s umišljajem ali svakako je njegov potez bio opasan i treba ga kazniti....ispisah se dobro ali valjda si shvatio suštinu! :) Po meni crveni skroz opravdan zbog same težine starta koji je mogao(a srećom nije) da izazove opasne povrede!
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Ovo nije niti nameran niti nenameran start, već pokušaj prijema lopte. Nekada se ovakvo dizanje noge u fudbalu zvalo "opasna igra". Dok fudbal nije postao ovo što je danas, ovo nikad nije bio crveni karton. Kao što nekad npr start sa dve noge ako je po lopti nije bio crveni karton, danas jeste. Pozdrav
a

aa

pre preko 2 godine

Kakav je ovo debil,srecom nije u facu islo