Grizman i Ronaldo (©AFP)
Grizman i Ronaldo (©AFP)

Grizman Juveova alternativa za Ronalda, Barsa iz ekonomskih razloga nema ništa protiv

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.06.21. | 01:06

Torinezi navodno zainteresovani za napadača Barselone, ali prioritet im je, ipak, Miralem Pjanić

Toliko se već piše o tome, što u italijanskim, što u engleskim i španskim sportskim medijima, da je rastanak Kristijana Ronalda i Juventusa praktično pitanje dana. Ostaje "samo" da vidimo hoće li nazad u Real Madrid ili Mančester junajted ili, možda, postoji neka treća opcija.

Kako bilo, italijanski Kalčomerkato već je pronašao zamenu portugalskom asu, a tu vest preneo je i katalonski Mundo Deportivo koji je po informacijama vrlo dobro upućen u dešavanja u Barseloni. Reč je o napadaču katalonskog kluba, Antoanu Grizmanu.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Navodno, u Torinu će pokušati da iskoriste lošu finansijski situaciju u Barseloni, koja bi se iz ekonomskih razloga bez mnogo zatezanja oslobodila igrača čija je godišnja plata 17.000.000 evra, iako je francuski reprezentativac u drugom delu prošle sezone konačno počeo da podseća na golgeterske dane u dresu Atletiko Madrida (ukupno 20 golova i 12 asistencija u 51 meču prošle sezone). Pored toga što bi rasteretila budžet za plate, Barsa bi prodajom 30-godišnjeg napadača i dobila određeno obeštećenje, mada teško da bi ono bilo i približno 120.000.000 evra, koliko je pre dve godine plaćeno Atletiku za transfer Francuza.

Rasplet se očekuje po završetku tekućeg Evropskog prvenstva, gde Grizman napada tron sa saigračima iz redova aktuelnog svetskog prvaka.

Uz ovu vest dodaje se i da iskusni napadač nije prvi pik Juventusa za ovaj prelazni rok, već su to povratak Miralema Pjanića upravo iz Barselone, gde se nije naigrao tokom godinu dana u klubu, kao i nova pozajmica Alvara Morate od Atletiko Madrida.


tagovi

Antoan GrizmanKristijano Ronaldoletnji prelazni rok 2021JuventusBarselona

Obaveštavaj me

Barselona
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara