Grizman se vraća u Madrid, Atletiko ga dobija za upola manje para!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 21:32

Barsa ga menja Holanđaninom!

Nije prošla trampa Žoao Feliks za Antoana Grizmana ali će Atletiko Madrid ipak na kraju dobiti francuskog napadača!

Predsednik madridskog kluba je ipak odbio mogućnost da menja mladog Portugalca za Francuza iz Barselone ali je u popodnevnim satima otvorio pregovore za kupovinu Grizmana. I Barsa je pristala. Ceo posao još nije 100 odsto dogovoren, ali u ovim trenucima su baš velike šanse da će se Grizman vratiti na Metropolitano.

Izabrane vesti

Atletikova ponuda od 10.000.000 evra za pozajmicu plus 50.000.000 evra za obavezan otkup ugovora će biti prihvaćena u Barseloni. Upola manje od 120.000.000 evra koliko Blaugrana pre dve godine platila Jorgandžijama za Francuza. Svesni su i Katalonci da im se Grizman nikada nije uklopio, da mu je publika zviždala na prošloj utakmici i da on sam jedva čeka da se vrati kod Čola Simeonea. Trenutno se vode pregovori o strukturi otkupa i kada bi Madriđani trebalo da isplate pomenutu sumu od 50.000.000 evra.

Igrač je već prihvatio trogodišnji ugovor ponuđen od strane Atletika. Plata za sada nije poznata ali je malo verovatno da će zarađivati 21.000.000 evra godišnje koliko je imao u Kataloniji. On se nalazi na pripremama sa reprezentacijom i već je saigračima rekao da se vraća u Atletiko i da samo čeka zeleno svetlo Barselone.

Barselona je već krenula u dovođenje zamene. Kontaktirala je Sevilju sa namerom da angažuje holandskog napadača Luka de Jonga. Njega je predložio trener Kuman koji je radio sa njim u reprezentaciji. Dogovor bi mogao da bude postignut za sumu od 4.000.00 evra.


tagovi

Antoan GrizmanLuk de Jongletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara