Sadik i Džouns
Sadik i Džouns

Grobari oduševili Sadika: Partizan dokazao zašto je veliki klub

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.19. | 14:54

Nigerijac smatra da crno-beli mogu još više nego što su pokazali protiv Mančestera

Mančester je bio i prošao, a umesto skalpa velikog kluba ostaće sećanje kako se Junajted u Humskoj 1 – provukao. Odavno Partizan bolju utakmicu na evropskoj sceni, protiv renomiranijeg  rivala, nije odigrao i zato uprkos porazu niko na crno-beloj strani Topčiderskog brda ne deluje tužno.

Štaviše, fudbaleri jedni drugima čestitaju na otporu, ideji, želji, planu igre... Još da je koja lopta završila u mreži Serhija Romera utisak bi bio kompletan.
Ponosan sam na saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su doprineli da se Partizan pokaže u Evropi u najboljem svetlu. Odigrali smo odličnu utakmicu, posebno posle 20. minuta, kada se igra otvorila. U početku smo odmeravali snage, ipak je pred nama bio veliki Junajted, niko nije želeo da srlja“, osvrnuo se Umar Sadik na dešavanja od četvrtka veče.

Izabrane vesti

Nigerijac je bio ponajbolji pojedinac u sastavu Sava Miloševića. Mučio je Harija Megvajera i Fila Džounsa, priznatije i skuplje fudbalere od njega, ali se na terenu, i direktnim duelima, nije moglo primetiti da Englezi odskaču kao što bi se očekivalo ako se zna koliko su plaćeni. Pogotovo što je baš Sadik umalo doneo prednost Partizanu pred kraj prvog dela kad je pogodio stativu.
„Ostaje velika žal za šansama koje smo propustili i što nismo barem odigrali nerešeno. Smatram da smo zaslužili ne samo tom već i više. Iako se samo bodovi računaju nama je satisfakcija to što su svi videli kako smo odigrali i što smo nagrađeni ovacijama publike posle utakmice. Ovo je Partizan koji je ponos i koji može još više“.

Crno-beli su oduševili igrom na terenu, a Grobari ponašanjem na tribinama i to, takođe, raduje sve u klubu.
Zahvaljujem se navijačima Partizana kojih je bilo preko 25.000. Još jednom su bez incidenata poslali poruku fer-pleja u svet. Znamo da su inostrani mediji pisali o mogućim incidentima na rasnoj osnovi, ali smo još jednom dokazali zašto je Partizan veliki klub. Idemo dalje i ponosno koračamo, opred nama je težak put u ligi i sad se okrećemo prvenstvu“, dodao je Umar Sadik.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipiza...

FOTO: Star sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara