Gudelj sa vraća u Evropu - Sporting hoće pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.08.18. | 19:11

Kineski Guangdžou Evergrande ionako ne računa na srpskog internacionalca u ovom trenutku

Nemanja Gudelj se vraća u Evropu. Lisabonski Sporting ozbiljno je zainteresovan da u svoje redove dovede srpskog internacionalca koji je trenutno na spisku prekobrojnih u kineskom Guangdžou Everegrandeu, piše list O Žogo.

Njegov ugovor sa kineskim klubom ističe krajem sledeće godine i, s obzirom na sve okolnosti, postoji realna mogućnost da se Sportingu ispuni želja.

Izabrane vesti

Istovremeno, i Gudelju svakako više prija da negde dobije šansu da igra, a prelazak u Sporting vratiće ga i u fokus selektora Srbije Mladena Krstajića.

Ove sezone Sporting će se takmičiti u Ligi Evrope, a ponovo ima ambiciju da pokuša da napadne titulu prvaka Portugalije, mada su Porto i Benfika trenutno u boljoj startnoj poziciji.

Ukoliko zaista stigne u Sporting, Gudelj će biti drugi Srbin u ekipi I pridružiće se Radosavu Petroviću koji je u prvom kolu Primeire pre dva dana zaradio i poziciju startera.

Gudelj je u Kinu došao u januaru 2017. godine. Dres Ajaksa zamenio je opremom Tjanđin Tede, gde je imao godišnju platu od 5.000.000 evra. Proveo je godinu dana u Tjanđinu, a onda je prešao u Guangdžou Evergrande.

Foto: Action images


tagovi

Nemanja GudeljLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara