Komentari na vest

Gundogan oštro: Novi format LŠ samo manje zlo od Superlige

S

Sashki85

pre oko 3 godine

Čuj niko ne pita igrače? Halo prijatelju imaš 10 Milion godišnje, ko te sta pita! Šta da se nebi povredili možda? Pa 99.9999% ljudi na svetu bi pristao na to da im polome nogu, prvo jednu pa drugu a i čak obe odjednom za tvoju jednu godišnju platu.
D

Delija 75

pre oko 3 godine

Sampioni samo koji osvoje prvenstvo svoje zemlje i kup sistem kakav je bio pre 30 godina....ali necete hocete vise keša opet....
T

TP-1

pre oko 3 godine

I onda Zvezda, ili Partizan u LS svaki puta. Dinamo Z.takodje,Maribor...a npr u Engleskoj samo Siti? Pa na sta bi to licilo? Koja bre Zvezda Dinamo Zagreb,Partizan...? Ma daj,ko bi to gledao. Razni Mamici,Terzici... Superliga je bila nesto najbolje sto je moglo da se dogodi fudbalu,ovako,evo vam sad LS!

Mr 007

pre oko 3 godine

Kapiram sto ga svi kritikujete,jer se on buni zbog igranja vise meceva iako dobija ogromne pare,koje su u Srbiji nezamislive. Ipak se kao gledalac fudbalskih meceva apsolutno slazem da je trenutni format LS odlican i da ne treba da se menja i kvari sa ovom novom idejom,a da je Superliga najgore moguce sto se moze desiti.
Z

Zbunjen

pre oko 3 godine

Poenta je da niko nije skapirao gde je sve otišlo. Vlasnici kukaju što su potrošili milione koje nisu ni imali, fudbaleri kukaju što igraju previše, a ne bune se kad dobijaju milione za nešto što bi trebalo da bude hobi, a ne posao. Navijači tek pojma nemaju što se bune. Hoće vrhunske igrače u timu za koji navijaju, vrhunske utakmice svaka dva dana i da sve to bude u formi sportskog takmičenja i ljubavi. Nema tu šta da se razglaba mnogo. Pa posle babe narikače, a ustvari imaš narikača na sve strane. Il peglaš veš il buljiš u utakmicu... A može i da se izađe negde vani.
o

o daa

pre oko 3 godine

a ti idi kopaj bunare
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Maltene svako moze da kopa bunare , kako kazes , pa su zbog toga za taj posao tako i placeni. Posao koji obavlja Gundogan , ne moze svako da radi , pa je izmedju ostalog i zbog toga toliko placen. Siguran sam da Ilkaj moze da zameni tebe ili mene i na primer iskopa bunar , ali ti i ja nismo sposobni da zamenimo njega i odradimo to na terenu , verovatno nas Jogi ne bi pozvao u reprezentaciju , a da ne govorimo o tome da niko ziv ne bi kupio dres sa nasim imenom , ma niko ni iz nase porodice posle bruke koje bi pokazali na terenu.
o

o nee

pre oko 3 godine

Glup zakljucak.Covek majstor svog zanata.
J

Jack Black

pre oko 3 godine

Format Lige šampiona ne bi trebalo menjati. Trebalo bi udvostručiti premije za početak. UEFA i FIFA su podjednako licimeri kao što su i 12 klubova koji su pokušali da osnuju Superligu i oforme fudbal od pravih ljubitelja. Ogromna lova je u opticaju, a najveći deo ostaje u UEFA. Na stranu to što sam ranije već pomenuo da je suludo davati toliki novac igračima i da bi trebalo drastično ograničiti budžete za plate i transfere.
C

Cinciminci

pre oko 3 godine

Ček, jel da se udvostruči ili da se smanji :) Ja sam za to da se svakom od navijača od plate odbije 30% na ime premija učesnika Lige šampiona, a ostatak da ide ovim manjim klubovima. Očigledno da ima prostora za aktivnije učešće navijača u rešavanju finansijskih tegoba u fudbalu. Dal je realno ovo što napisa?!?
C

Cincilator

pre oko 3 godine

Lepo izađete sa predlogom o manjim platama i ugovorima i smanjenju broja utakmica i to je to. Nego što svi ćutite ko zaliveni kada su u pitanju razna sran.a koja trpite kako bi ispunili ugovore, slatka lova koju obični smrtnici ni za par života ne mogu da zarade. Al dobro, sad su se svi izlajali, vlasnici, predsednici, treneri, igrači, navijači, komentarivači... Još koji dan pa će se sve zaboraviti, svakog čuda par dana dosta
A

Aca 1981

pre oko 3 godine

Bravo za komentar. Lepo nek iznese sindikat profesionalnih fudbalera predlog da se evrokupovi vrate na format kupa šampiona, znači bez grupnih faza, smanje lige za po par klubova, ukinu kojekakvih liga kupovi itd. Ali neće, jer onda klubovima manje love od tv prava, sponzora, ulaznica itd, što znači i njima mnogo manje plate. E pa "gospodo" fudbaleri koliko ste plaćeni malo vi igrate a mnogo se pekmezite, kao i njihovi treneri koji su stalno nešto "zabrinuti" zbog gustog rasporeda i povreda.
G

Ghost11

pre oko 3 godine

Baš žalimo vas igrače što ćete morati malo više da trčite za loptom do 35-te godine, dok ne odete u penziju sa 100 miliona evra na računu...
G

Gazman

pre oko 3 godine

Da su samo 100 miliona...
G

Goust

pre oko 3 godine

Ako ti se ne svidja nemoj vise igrati fudbal Koliko postali bahati ovi igraci, sebi daju za pravo da oni komentarisu i protive se.
D

Ddddd

pre oko 3 godine

I meni deluje kao da je sadasnji format bolji od ovog koji se najavljuje
T

Tako je...

pre oko 3 godine

...konačno neko iskreno da kaže.
J

Jeestee

pre oko 3 godine

Upravu je za broj utakmica, ali druze ti si toliko placen da bi trebalo da igras 2 utakmice u toku dana i tako svaki dan, tako da ne znam cemu frka
Z

Zeman

pre oko 3 godine

Pa nesto se ne sekiras kad dogovaras ugovor i platu. Ljudima puca kicma po ceo dan za par stotina evra, ovi imaju priliku da rade ono sto vole i da uzimaju milione i opet se zale. Tesko mu pada da igra fudbalicu, mukica, najbolje bi bilo par tekmi mesecno, na treningu da trckara lagano 45 minuta a parice da kaplju. Ima bre da igras dok mozes da stojis za te silne milione a ne da se prenemazes kao tetka neka.
r

roni

pre oko 3 godine

kolko su placeni trebaju dva puta dnevno da igraju