Komentari na vest

Gvardiola: Imam ogromno poštovanje prema Tuhelu, uživanje je gledati njegove timove

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Uvek sam cenio Gvardiolu , ne samo kao izvanrednog trenera (pamtim ga i kao izvanrednog fudbalera), već i kao čoveka, čoveka na mestu koji je uvek imao poštovanje prema kolegama, i svoju slavu i uspehe je umaeo da nosi dostojanstveno, onako kako treba,,,,,, ,,, za razliku od Murinja, koji je pokazni primer arogancije i uobrazilje da je on lično stvarno neka fudbalska faca, ,,,,,, Mada se mora priznati da je osim samog sebe uspeo u to da uveri i veliki broj svojih obožavatelja.
E

E!

pre oko 3 godine

Verujem u sudbinu i karmu, Celziju je sve identicno kao 2012, samo sto je sad 2021.god tad isto smenjen trener na polu sezoni, isto igrali finale FA Kupa, pa usli u finala LS... Ne verujem u Siti ima tu panicara pod pritiskom od Stonsa, Zincenka, Rodrija, Kansela.
K

Konj

pre oko 3 godine

Rodri?!? Decko 'ladan kao spricer! Molim te, ne komentarisi vise. Samo citaj komentare.
D

Delim misljenje

pre oko 3 godine

Lepo je juce na RTS rekao Rade Bogdanovic za Celzi da su brza, mladja, agresivnija i takticki jaca ekipa da ce pocistiti Siti u finalu LS...
E

Ewang

pre oko 3 godine

Rade Bogdanovic je inace veliki fudbalski strucnjak koji zbog zapazene karijere ima neutoljivu glad za blacenjem i davanjem glupih komentara. Kome je on reper za razmisljanje, taj ima ozbiljne probleme.
N

Nekad aktivni Cigan

pre oko 3 godine

E ako Rade "molim vas, molim vas, dajte mi tri minuta da i ja kažem nešto" Bogdanović tako kaže, onda u redu...