Foto: Reuters
Foto: Reuters

Gvardiola u problemima: Stouns i Laport van stroja za utakmice sa Čelsijem, PSŽ-om i Liverpulom

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.09.21. | 15:41

Defanzivni dvojac odsustvuje dve nedelje

Pred fudbalerima Mančester Sitija je pakleinh nedelju dana tokom kojih će odmeriti snage sa Česijem, Pari Sen Žermenom i Liverpulom, a posao Pepu Gvardioli u izazovima sa velikim rivalima u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona otežaće povrede defanzivaca. Naime, prema pisanju Dejli Mejla, Građani će naredne utakmice dočekati bez Džona Stounsa i Emerika Laporta, dvojac defanzivaca usled povreda je van stroja, a procene su da neće biti u konkurenciji naredne dve nedelje.

Izostankom reprezentativaca Engleske i Španije strateg šampiona Premijer lige ostao je sa dvojicom štopera u rotaciji Nejtanom Akeom i Rubenom Dijasom. Dvojac koji je činio štoperski tandem u susretima sa Sautemptonom i Lajpcigom će se naći pred ozbiljnim izazovima, a podršku će im predstavljati defanzivci iz omladinskog pogona tinejdžeri Luk Mbet i Finli Barns koje je fudbalska javnost imala prilike da vidi u utakmici 3. kola Liga kupa protiv Vikomba.

Izabrane vesti

Laport i Stouns proširili su spisak povređenih igrača Sitija, a Gvardiola od ranije ne može da računa na Ilkaja Gundogaja, Rodrija i Oleksandra Zinčenka.


tagovi

Emerik LaportDžon Stouns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara