Komentari na vest

Gvardiolina mašinerija može biti još ubitačnija: Siti želi Hakimija

O

Ombucman

pre 11 meseci

Nije tačno da Hakimi ne bi imao mesta u Gvardiolinij formaciji 3-4-2-1 , on bez problema igra tu
V

Valjalo bi ga vezati

pre 11 meseci

On igra bez problema šta god trener poželi,samo je problem van terena.Malo im je jedan u zatvoru zbog sličnih sklonosti.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Gvardiola izmislio novi sistem i čovek je ulazi u 22 vek menja fudbal kao Nikola Tesla struju . Njemu ne treba Hakimi i neće ga Siti dovesti . Dovidće druge igrace tehnicki i kreativne . Zna Gvardiola sta radi . On dovede igraca za 80 miliona taj igrac nardne sezone vredi 200 miliona . Opasan trener !!
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Gde ce igrati hakimi u 3-2-4-1 ? Mislim, nije problem da gvardiola promeni formaciju, al zasto bi je menjao kad je pokorio sve koristeci ovu…
M

Mop

pre 11 meseci

Pa ving beka
G

Gaizka

pre 11 meseci

Pa negde mi je logično da tim kao što je Man Siti ima i plan B, glupo je da ulaze u sezonu bez klasičnog beka, toliko ima utakmica da se igra, neće stalno igrati formaciju 3-2-4-1.
d

duc

pre 11 meseci

LAZ. Prvo i osnovno, prekinite da za izvore informacija o Sitiju uzimate spanske tabloide. Drugo, sto je rekao ovaj ispod, Siti ne igra sa bekovima, pa mu nisu ni potrebni.
w

ww

pre 11 meseci

Siti ga neće ni pogledati zbog cijele drame oko njega.Gvardiola više ne igra sa klasičnim bekovima i što bi kupovali Hakimija koji je napadački bek.Isto tako da ga Siti toliko hoće tražili bi ga u transferu za Bernarda.
s

stss

pre 11 meseci

zasto mediji potenciraju taj deficit bekova kad Pep ocigledno ne zeli vise da igra sa klasicnim bekovima?? Da zeli ne bi on pustio ni Vokera, nema mnogo boljih bekova od njega
M

Maree78

pre 11 meseci

Hakimi je rekao da mu je san da se vrati u Real a to je po odlaaku iz Intera rekao i Konte... Jedino ako Real ne zeli njega inace Siti ne moze da ga ugrabi, isto ce da prodju kao u trci za Belingema...
T

Trpke

pre 11 meseci

Hakimi bi bio double double igrac kod Pepa sa pozicije beka.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Hakimi bi bukvalno kidao kod Pepa