George Hadži (©Reuters)
George Hadži (©Reuters)

Hadžijev Farul u krizi, Botošani u seriji remija

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 13:28

Rumunska Liga 1: Tim iz Konstance u padu forme, ima čak tri poraza u poslednja četiri kola

Šampion Kluž dominira i ove sezone u rumunskoj Ligi 1. Botošani je tim koji ima najmanji broj poraza u elitnom šampionatu naših istočnih komšija. Samo jednom je poklekao, ali ima čak šest remija. Cilj je je da se bude u prvih šest posle prvog dela sezone i izbori plasman u plej-of za šampiona i mesto u međunarodnom takmičenju. Rival Botošanija u prvom meču 15. kola je Farul Konstanca (19.30).

Goste s klupe predvodi najbolji rumunski fudbaler svih vremena George Hadži. Tim iz Konstance je dobro krenuo, ali je u padu forme. Ima čak tri poraza u prethodna četiri kola. Na sredini je tabele, ali dalje ima šanse da se umeša u borbu za plej-of. Hadžijev tim i dalje ima jednu od najboljih odbrana u ligi. Na 13 utakmica je primio samo osam golova, a samo je Arđeš vadio manje lopti iz mreže (7).

Izabrane vesti

Farul ima najboljeg strelca šampionata, Španca Jeftea Betankora. On je postigao devet od 15 golova svog tima.

19.30: (2,60) Botošani (2,90) Farul Konstanca (3,00)

Botošani je u seriji od četiri remija, od toga tri sa rezultatom 1:1. Bez pobede je već pet kola u rumunskoj Ligi 1. Farul je klasična "domaćica". U gradu na obalama Crnog mora ima sve pobede, ali na gostovanju Hadžijev tim nije slavio. Ima tri remija i četiri poraza, uz samo dva postignuta pogotka. Farul se ove sezone fuzionisao sa Vitorulom, šampionom Rumunije iz 2017. godine. Poslednji put su odmerili snage pre osam godina, kada je Botošani dobio u Konstanci sa 2:0.

--------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------------------------


tagovi

Rumunija liga 1RumunijaRumunija 1Farul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara