Igor Tudor (©Reuters)
Igor Tudor (©Reuters)

Hajduk traži 1.000.000 evra obeštećenja za Tudora

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.20. | 15:38

Hrvatski stručnjak želi kod Andree Pirla u Juventus

Uzeo je nekoliko dana Igor Tudor da razmisli šta je najbolje za njegovu dalju trenersku karijeru i na kraju prelomio – prihvatiće ponudu karijere i postaće asistent Andree Pirla u Juventusu.

Ipak, to neće biti tako lako kako je možda na prvi pogled izgledalo, pošto splitski Hajduk traži nadoknadu u visini od milion evra kako bi Tudor mogao da se vrati u Juventus.

Izabrane vesti

Torinski Tutosport u današnjem izdanju navodi da Juventus pokušava da sa Hajdukom ispregovara da ne plati punu cenu obeštećenja, a razgovori dve strane još su u toku.

Igor Tudor je najveći deo karijere proveo upravo u Juventusu, gde je nastupao od leta 1999. do 2007. godine, a pre i posle boravka u Torinu branio je boje upravo splitskog kluba. Tudor je u novembru prošle godine dobio otkaz na mestu šefa struke u Udinezeu, a od januara je preuzeo svoj Hajduk. Ipak, nije uspeo da se izbori za mesto u prva četiri tima hrvatskog prvenstva. 

U stručnom štabu Andree Pirla je i Roberto Baronio, koji je svojevremeno vodio Napolijev mladi tim. Dakle, i stručni štab će verovatno biti takođe bez mnogo iskustva. Pirlo će ispit za PRO licencu imati u septembru, do tada će moći da vodi ekipu samo u Seriji A, pa će tehnički prvi trener u Ligi šampiona biti Baronio.



tagovi

Hajduk SplitIgor Tudor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara