(©Reuters)
(©Reuters)

Haland spreman da zada Sevilji završni udarac, Sančo u "autu"

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.03.21. | 17:54

“Revanš neće biti lak, očekujem veoma dobar meč”, poručuje strateg Milionera

Ponela je Borusija Dortmund iz Andaluzije 3:2, a u međuvremenu su snakalemili problemi sa povredama. Erling Haland je protiv Bajerna napustio teren posle sat vremena igre, a uoči revanša osmine finala Lige šampiona sa Seviljom, Edin Terzić rekao je da očekuje da će Norvežanin biti speman za sutrašnji meč.

Prognoza nije obećavajuća za Džejdona Sanča. Engleski reprezentativac je propustio derbi meč sa minhenskim Bajernom, kao i Rafael Gereiro i Đovani Rejna, ali njega za razliku od Portugalca i Amerikanca očekuje duža pauza.

Izabrane vesti

"Za Rafaela Gereira i Đovanija Rejnu je pitanje dana kada će se vratiti, dok kada govorimo o Sanču, u pitanju su sedmice. Ne znamo hoće li se Gereiro i Rejna oporaviti za sutrašnji meč. Nadamo se da hoće i da će biti u formi", rekao je Edin Terzić.

21.00: (2.30) Borusija (3.40) Sevilja (3.10)

Dodao je da će najbolji strelac Erling Haland, koji je posle sat vremena i dva postignuta gola zamenjen protiv Bajerna, biti u stanju da sutra istrči na teren.

"Izgleda da na Erlinga ne utiče mali udarac protiv Bajerna i očekujemo da će on zaigrati sutra".

Sevilja je zapala u krizu. Od prvog meča sa Borusijom nanizala tri poraza – dva u ligi i jedan u Kupu kralja – a jedino je nadigrala Osasunu. Tim iz Andaluzije eliminisan je iz španskog kupa iako je imao 2:0 pred revanš sa Barselonom, a za vikend je Sevilji uzeo meru i Elče. Ipak, ti slabi rezultati ne zavaravaju Edina Terzića.

"Neće biti lako. Uvek govorim da su nam potrebne dva dobra izdanja. Očekujemo veoma dobar meč od Sevilje, čak iako njihovi poslednji rezultati nisu bili sjajni. Sevilja će sutra biti drugačija ekipa. Želeće da igraju bolje nego u prvoj utakmici gde su postigli dva gola. To znači da i mi moramo biti bolji nego što smo bili u Sevilji“, zaključio je Edin Terzić.

LIGA ŠAMPIONA - OSMINA FINALA, revanš utakmice

Utorak

21.00: (2,30) Borusija Dortmund (3,40) Sevilja (3,10)

21.00: (1,50) Juventus (4,20) Porto (6,75)

Sreda

21.00 (2,60) Liverpul (3,30) Lajpcig (2,70)

21.00 (2,20) Pari Sen Žermen (3,45) Barselona (3,25)


tagovi

Edin TerzićErling HalandDžejdon Sančo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara