Komentari na vest

Hamarbi namignuo Čukaričkom, Selmani s tri gola ulepšao Milojevićevu evro premijeru (VIDEO)

Z

ZvedasPN1

pre gotovo 3 godine

Sledeci trener ZVEZDE !!! Ja sam pisao vise puta da ce najveci hendikep da bude kada on bude otisao iz ZVEZDE !!! Covek je pokretni kompjuter ! Sve ima u glavi ! Ko kako igra, gde stoji, kako se ponasa..mane..ma sve !

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

ovo je bio mister koga igraci pominju kada pricaju o "sefu strucnog staba" stankovic je tu bio samo da se slika i da bude lutka sa naslovne strane

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Vladanu Milojevicu na istorijskim rezultatima i tri savrsene sezone. Ipak takodje sve cestitke i Milosu Milojevicu na sjajnoj prosloj sezoni. Ovaj lazni mister Stankela pokupio sve zasluge za vrhunske igre Zvezde prosle godine,sad se vidi da je za to zasluzan Milos Milojevic. Nadam se da ce publika pevati Stankela napolje,jer je lazni mister unistio sve sto smo u prethodne cetiri godine napravili. Bez trenera bi igrali bolje nego sa njim,koji je nacin da je Kanga na klupi?! Dalje,cak i kad je usao,ne treba da dolazi po loptu do Borjana,valjda mogu Sanogo i bekovi dogurati loptu na protivnicku polovinu. Degenek je za klasu bolji od Pankova i Babica,posebno od Pankova,a covek je oteran na tribine. Prica se mesec dana o odlicnom prekidu Kairata i balvani nista ne uigraju u odbrani za to,normalno stigla kazna u vidu zakucavanja kod prvog gola.Ako je vec potrebna visina,onda neka igra Babic umesto Degeneka,ali Pankov veze nema. Sledece,kolika amatercina treba da budes da prilikom ulaska Kange izbacis Ivanica,umesto Krsticica (Svaka cast za prvi mandat,ali trenutno ne zasluzuje ni na klupi da bude kako igra.)?! Potom,zasto je Falko zacementiran na klupi,a covek je za minut pokazao vise od Bena (Ne kritikujem Bena,ali bi pre poceo sa Falkom,a ako je vec poceo Ben,morao je Falko igrati pola sata,a ne 1 MINUT). Mister Stankela je teska amatercina,neki ne kapiraju da odlican igrac moze biti i los trener,covek je dosao da uci zanat u Zvezdi,sramota. Mrkela takodje,sest meseci covek ima da pronadje dobrog napadaca za kvalifikacije i nista,za sve ove godine nijedan dobar igrac mislim da nije dosao na njegovu preporuku,a bilo je brdo promasaja,naravno nisu svi njegova krivica,ali vecina jesu,jer je on sportski direktor. MISTER STANKELA I MRKELA,NAPOLJEEE!!!
Д

Даре

pre gotovo 3 godine

Мртви Станковић ће нас уништити начисто. Док се освестимо, изгубићемо и Европу и титулу.
G

Gost56

pre gotovo 3 godine

Ljudi prolazimo Kairat sta vam je. Likovi su neprepoznatljivo jaki kuci i za 40% slabiji na strani. mnogo su se jace ekipe od Zvezde gubile u Kazahstanu da bi u revansu prolazile.
B

Bum 92

pre gotovo 3 godine

Volim Stankovica, nase je dete i puno je uradio za Zvezdu ali realno u ovom trenutku vise bi voleo da je Miloje trener nego Stankovic.... Veoma ozbiljan trener... Mislim da Stankovic ne moze nista bez njega
D

Doktor Miloje

pre gotovo 3 godine

Sad znamo ko je Misteru radio domaći.
W

Wien

pre gotovo 3 godine

Kad je otisao iz Zvezde,ne moze Zvezda da se sastavi.
s

sta pricas ti?

pre gotovo 3 godine

A prosle godine ispali u kvalifikacija od Omonije....
и

идемо

pre gotovo 3 godine

Врхунски тренер
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

I buduci trener Zvezde