Komentari na vest

Haos posle debakla od Nordsjelanda: Uprava podnela ostavku, a navijači u bojkotu zbog toga

Z

Zaim

pre 7 meseci

X,sa ovim timom partizan nije ni za trece mesto u nasoj ligi a ne da igra ligu sampiona.Sanjaj ligu konferencije i uzivaj.
N

Ne nedostaje sarma

pre 7 meseci

Kontinuitet je odraz lige koja je, kao nasa i jos neke, "smešna". Evo tabele ispod teksta, 3 meča manje za Ludogorec jer je igrao "evropu"!!! To mnogo govori o sistemu i ligi kao i ovde komentar čoveka o razvoju Ludogoreca, pa u krajnjoj liniji i paralela sa PSŽom koja kaze ne moze tako Kalifi, Makrone, ligo i sistemu da se bude evropski krem. A ovo saopstenje uprave mi deluje razumno, taj deo oko prilagodjavanja i percepcije i narocito oko entuzijazma.
I

Immobile

pre 7 meseci

Inače gazda plaća navijače da dolaze autobusima iz Sofije kao na miting. Gazda Ludogoreca Kiril Domuščijev je veliki navijač CSKA iz Sofije i njegova ideja je bila da privatizuje taj klub, ali mu navijači nisu dozvolili. Onda je kupio Ludogorec i obećao im da će vladati bugarskim fudbalom dugo i da će se pokajati što su se tako ponašali. Tako i bi. Inače bugarska liga jedna od retkih koja je po protekciji i problemima sa suđenjem gora od naše.
M

Mangule

pre 7 meseci

Razumem da im je sudjenje odvratno ali gore od nase lige ne postoje. Tamo nema tri uzastopna preokreta kao kod nas
I

Immobile

pre 7 meseci

@Mangule To nije suđenje, to se zove protekcija i nameštanje. I veruj mi gore je nego kod nas, tamo vlasnici klubova silaze na stadion ispred ograde i prave haos. Uz albansku ligu, ubedljivo najkorumpiranija i najgora liga što se tiče tih aspekata. Ne znači ovo da su u našoj ligi ove stavke dobre, naprotiv. Ali pogledaj i istraži šta se tamo događalo.

Goran Tubin

pre 7 meseci

Pa to je ozbiljan klub a ne kao Partizan.Izgubis 5:0 i nikom nista!
x

x

pre 7 meseci

Да је Партизан приватан клуб као и Лудогорец, борили би се за улазак у ЛШ ако не и играли ЛШ сваке друге године, овако.. узалуд трошити ријечи...