Komentari na vest

Hari Kejn kakvog ne poznajemo: Umoran, misli na transfer, ne hrane ga loptama, a očekuju da sam reši

A

Artur2

pre gotovo 3 godine

Englezi i srbi uvjek su najbolji u svemu a od njih gorih nema
S

Sprdnja

pre gotovo 3 godine

Ipak fali TAA?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Svako prvenstvo isto. Engleski mediji krenu kampanju kako je engleska najbolja, kako ima najbolju ekipu u zadnjih 30 godina. I onda ih prvi ili drugi prosecan protivnik vrati u realnost. Precenjena ekipa sa par dobrih igraca, nista vise.
J

Jay Jay Okocha

pre gotovo 3 godine

Imam osjećaj da nije pipnuo loptu u dva meča...
N

N17

pre gotovo 3 godine

Jbg, ništa nije isto kad Sonny nije tu. COYS
D

Drake

pre gotovo 3 godine

Jedina klasa koju sam video kod Engleza da je pravio razliku na terenu Mejson Maunt decko ima muda i sampionski gen isklesan u Kobamu akademiji Celsia, ovo ostalo Kejn, Rasford, Sterling, Foden to su dobri igraci ali nemaju taj X faktor sampiona, samo mali Maunt to ima kod Engleza.
P

PVC

pre gotovo 3 godine

Hajde, bar neko iz tog "velikog" Čelsija igra ok na ovom prvenstvu. Rudiger grize ljude, Werner i Havertz su na nivou Ding Dong lige, a gdje je tek golman od 80 miliona?
P

Pih

pre gotovo 3 godine

Slabo da bi bilo išta od tog šampionskog gena bez oligarhovih prljavih para. Do 2003 i početka pumpanja para prosječan tim i manje. 19 sezona u drugoj ligi, 6 puta ispali iz prve. Preteča Man Citya
E

E!

pre gotovo 3 godine

Treba on da ostane u Totenhemu nije on za bolje od Totenhema, smesno da mali Maunt sa 22.god veci lider od njega na terenu, lik se nije video u dve utakmice najgori igrac Engleske, a kao nabolji fudbaler.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Englezi su jedan najobicniji prosek od ekipe...Oni generaciju nisu imali deceniju i vise, mozda Dzerardovu, Lampardovu, Terijvu mozemo staviti u kvalitet, ali ovo sad nije evropski krem, cak mozda i jedna od najlosijih generacija u istoriji engleskog fudbala...Nisu nista kvalitetniji bili ni u Rusiji, to sto su igrali u polufinalu tako se namestilo, islo , pa se videlo koliko vrede kad su ih Hrvati srecni i preuvelicani izbacili, Hrvatska koja je najveca prevara u istoriji mundijala, to pokazuju odmah od finala svetskog prvenstva , kroz ligu nacija, eurokvalifikacije i sad na ovom prvenstvu..Engleska malo jaca od nikakve skotske koja je nas na penale prosla..Ovo je jedna od losijih grupa na ovom prvenstvu...Hrvati idu kuci sa jednim bodom, a ove ostrvske reprezentacije i Ceska ce se boriti za prolaz dalhe, u svakom slucaju ne zna se ko je gori i nekvalitetniji..
P

Pola

pre gotovo 3 godine

Ta generacija je napravila manje nego ova.