Henderson odabrao Ajaks

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.24. | 15:36

Ali sada sledi teži deo pregovora...

Bajern Minhen i Bajer Leverkuzen nikada nisu bili ozbiljne opcije, Juventus je nudio ozbiljan novac (oko 2.000.000 evra), ali samo za šest meseci, s opcionom godinom, dok je Ajaks izašao s predlogom što najviše odgovara Džordanu Hendersonu (33) i trenutno je najbliži dogovoru sa iskusnim vezistom koji želi da pobegne iz Saudijske Arabije kako zna i ume još ove zime.

Mada ima čvrst ugovor još dve i po godine vredan ukupno 50.000.000 evra (neto), Hendo je spreman da igra za svega 1.500.000 evra u slavnom klubu iz Amsterdama?!

Izabrane vesti

Kopljanici su mu spremili saradnju na godinu i po dana fiksno, Englez je načelno pristao, međutim potrebno je da Al Itifak pristane na rastanak. Nadu da bi Henderson mogao da dobije čiste papire budi činjenica da Saudijce sa klupe vodi Stiven Džerard.

Opet, ne treba zaboraviti da je Itifak pre samo šest meseci platio Liverpulu čak 12.000.000 evra za reprezentativca Engleske i verovatno se neće tako lako odreći skupe investicije.

"Mogu da potvrdim da pregovaramo sa Hendersonom. On bi sada trebalo da se pozabavi nekim stvarima u svom sadašnjem klubu. Ne mogu ništa više da otkrivam", kazao je holandskim medijima trener Ajaksa Džon van et Šip.


tagovi

Džordan HendersonZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara