Filip Stevanović (©MN Press)
Filip Stevanović (©MN Press)

Herenven traži od Sitija Filipa Stevanovića na zajam

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 16:36

Odluka je na engleskom klubu

Jasno je da Filip Stevanović, iako je pod ugovorom sa Mančester sitijem, neće nositi nebeskoplavi dres u narednoj sezoni. Pozajmica je njegova sudbina za predstojeću sezonu.

Nisu se do sada otvarale karte gde bi mogao Stevanović da dobije prekomandu, ali filijale Građana u Holandiji, Španiji, Belgiji nekako zvuče kao najrealnije opcije.

Izabrane vesti

Međutim, javio se neko i mimo filijala zainteresovan da uzajmi Filipa na godinu danaa. U pitanju je Herenven, koji je već kontaktirao i Siti i Stevanovića, piše holandski portal VI.

Po njihovim informacijama, Herenven je u poslednje dve godine pratio nekadašnjeg fudbalera Partizana, nadajući se da bi mogao da ga dovede. Međutim, u igri su bili mnogo jači klubovi od Srca, a „pobedu“ je na kraju odneo Siti, koji je platio oko 8.500.000 evra crno-belima za talentovanog krilnog napadača.

Probaju iz Herenvena da pritisnu Siti, da što pre dobiju igrača, jer žele da prođe pripreme i bude u timu od prvog kola, međutim, na Ostrvu ne vide razlog za žurbu, jer će svakako naći sredinu Stevanoviću za razvijanje.

Sitijeva filijala u Holandiji je NEK Najmehen, u Belgiji je to Mehelen, u Španiji Đirona...

Filip Stevanović je prošao omladinsku školu Partizana i odigrao je 72 utakmice za crno-bele.


tagovi

Filip StevanovićMančester SitiHerenven

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara