Komentari na vest

Heroj ulice Mislav Oršić – oteran zbog debljine, morao u Aziju, a danas je najboljih milion evra Zdravka Mamića

S

Strale8787

pre oko 3 godine

Ne gospodo iz Mozzarta vaš agent ne dolazi jer ga mrzi i daleko mu je. Čekao sam ko debil 25 minuta ispred lokala. Sreća pa nisam cinkaroš i neću reći o kome se radi ali nikada više tu uslugu neću koristiti
P

Pablo Priboj

pre oko 3 godine

Svaka čast na naslovu...pravo novinarstvo...povezivanje sa jednom od najlepsih pesana ju roka
D

Dinamo

pre oko 3 godine

Je odlicna ekipa u svakom smislu ali imaju i oni zute minute, zadnjih par godina imali su velike kikseve 2017 nisu ni igrali grupu ispali od skenderbega kog je posle te sezone partizan rutinirao. Ove sezone ispali od ferencvarosa pre dve od jang bojsa kog su i zvezda i partizan izbacili
F

FM

pre oko 3 godine

Mislim da smo svi barem jednom sanjali da budemo Mislav Orsic od sinoc. Da li mi navijali za Partizan, Zvezdu, Real, Milan, Liverpul, United... Da budemo Mislav Orsic nasem klubu koji volimo i za koji navijamo. Ja sam jos kao klinac, od one 2005., hteo biti Stiven Dzerard, ne bas popularan izbor, ali on je meni uvek bio idol i pravi kapiten. Zaobidjite me sa komentarima kako nije uzeo titulu sa Liverpulom. Ne moze se nista porediti sa onom istanbulskom noci, a jedan Mislav Orsic od sinoc ima zagrebacku noc.
O

Orlic

pre oko 3 godine

Veruj mi da mi suze krenu i najezim se kad procitam tvoj komentar,ja sam isto mastao o svemu sto si napisao i idalje mastam.Svaka cast ovom momku,mnogo mi je drago zbog nkega kao da sam ja to uradio.Bravo
S

Svaka cast

pre oko 3 godine

Koliko su hrvati bolju u fudbalu od nas to je neverovatno.
M

MareCZBGD

pre oko 3 godine

Deco,prestanite da pisete gluposti kad nista ne znate.Dinamo nema nikakvu pomoc grada i drzave.Mi imamo svu mogucu pomoc naseg voljenog AV kao i FSS,UEFE itd.
G

Gost!al stvarno!

pre oko 3 godine

ajde grobar ne ljubomorisi i ne nerviraj se.... znamo da bi ti voleo da je sve to istina pa cak i da je istina Zvezda je brate evropski i svetski prvak i kao takva zasluzuje pare od evrope pre svega sto i dobija ovih godina uspesima u evropi!!! a mali partizan je tolko msli da bez drzave srbije bi ugino!!! pozdrav i svako dobro i bez ljubomore prema zvezdi i dinamu....
t

titulaaa

pre oko 3 godine

klinac miran ne znas sta pises, procice sve opusti se i ne nerviraj se... bice partizan veliki kao Zvezda jednog milenijuma ne sekiraj se... al vidis to se ne moze parama od drzave ili bilo cega vidis ni Psz ne moze a nece ni psrtizan moci da bude veliki kao Zvezda jbg....

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Nikakav to uspeh nije komsije! Da vi smo znate kakav je uspeh odigrati dve utakmice nereseno sa drugim timom milana u kome je glavna zvezda Simo Krunic! I dan danas vatromet tresti iz najdubljeg stadiona na svetu dok se uz gusle propoveda legenda kako kapiten borjan trci ka sesnaestercu rosonera dok se izvodi korner!
G

Gost 034 V.N.

pre oko 3 godine

Xe xe xe xe xe xe xe xe.... Kralju !!! Jbg,neko ima Gobeljica "zvezdu splavova" i ljubimce Grandovih pevaljki,klaberki ...A neko dovodi igrače od po 2,3,4 miliona evra,koji odmah pokažu kvalitet i naprave razliku. Bitno je,da naša Zvezda ima Veljka Nikolića momka koji je najveći fudbalski biser kojeg je Srbija videla još od Tirketa i Moše Marjanovića. Kakvi Oršić,Bruno Petković i ostala "boranija" ...
t

titulaaa

pre oko 3 godine

zvezda ima uspeh zvani Titula prvaka evrope i sveta i to ne tako davno!!! a vi grobari sta imate??? pobedu od 0-0 nad realom i pobedu nad man utd od 0-1!!! mi bar imamo dva neresena sa milanom ove godine a vi???
D

Delija 76

pre oko 3 godine

Znaš li šta nikada Zvezda neće biti ali nikada prema Partizanu? Komšija evropskog i svetskog šampiona....sine razmišljaj o tome pre nego što u budućnosti bilo šta napišeš u vezi Zvezde....
P

Pari

pre oko 3 godine

Pa ako Zvezda bude bila jača od ovih za nekoliko godina, osvojiće Ligu Evrope. Ipak je to veći klub :D ( znam da to zvuči ko naučna fantastika osvojiti trofej).
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Sta je grobari,jos vas boli petarda od dinama? Vi zivite za utakmicu sa Zvezdom ,eto tu je razlika izmedju vas i nas .
G

Gost12

pre oko 3 godine

А ти као Звездаш не живиш за вечити дерби!?
N

Nezvani Gost

pre oko 3 godine

Jedina dva kluba od Beča do Atine koja mogu da se porede sa Evropom su Zvezda i Dinamo.Ostali debelo zaostaju.Usput,za one koji ne znaju Heroj ulice je poznata pesma Prljavog kazališta
K

Kome ovo ne odgovara?

pre oko 3 godine

U Srbiji napraviti Superligu i Prvu Ligu sa po 10-12 klubova, privatizovati klubove, srediti infrastrukturu, doneti zakon protiv huligana, pa će i srpski klubovi praviti ovakve rezultate. Naravno, čestitke Dinamu.
K

Koan

pre oko 3 godine

Pošto pominješ privatizaciju. Voleo bih da napišeš, po tvom mišljenju, ko bi kupio bilo koji naš klub? Kolika je cena bilo kojeg našeg kluba? Šta bi se privatizovalo, ime, stadion, zemljište? Ko bi otplatoi dugove? Kolika je zarada od ulaznica, TV prava i svega drugog?
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Poketinov totenhem bi ih urnisao 7:0 bez problema!
G

Gost999

pre oko 3 godine

Hahahahahahaahah pa Ancelotijev Milan bi urnisao Zvezdu nekidan 12:0, pa se opet busate kako ste igrali dobro, sudija navukao, korner ovo ono..
@

@Gost999

pre oko 3 godine

Pa i vas bi Fergusonov Mancester natrtio 19:0, pa ste se busali nesto za neresen rezultat, i sta sad?
У

Уф

pre oko 3 godine

Да кажем моје мишљење. Динамо је бољи клуб од Звезде,али више у другим стварима(скаутирање,млади играчи итд...) него на самом терену. То би била егал текма кад би се нашли у квалификацијама,никакве победе Динама од 4:0 како помињу ови југофанатици,клинци гробари и остали. Динамо од самог града има 10м годишње,додај онда спонзоре и што уваљају клинце,па логично да ћеш моћи узети боље играче. Ни у Динаму није чисто,имају и они дуг,само то није јавно,не суде Мамићу на 5 година чисто онако. Поштедите ме глупих коментара,дислајкови ме не занимају.
E

Egal???

pre oko 3 godine

Hahahaha
Y

Yui

pre oko 3 godine

Cekaj, zvezda nema pomoc grada ali ima pomoc drzave i posle 4 godine evrope nije prodala igraca za vise od 5 m, dinamo je druga dimenzija
С

ССССС

pre oko 3 godine

У својој последњој реченици си све рекао, итекако те боле дислајкови и итекако те занимају. А једини глуп коментар овде је твој, чуј Динамо има помоћ града а јадна звездица угњетавана нема никога хахахахахахахааха какав пајсер. Е да, и ево ти дислајк који те не занима :)
T

Tik0

pre oko 3 godine

Slazem se samo da bi bili egal na terenu, to je apsolutno. A sve ostalo, postedi ti mene gluposti. Mamic je mala beba i amater koliko ovi nasi kradu.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Hahahahahah.. Ali pazi logike.. Kad Partizan pobijedi Zvezdu, to se oni nalozili, njima je ta utakmica sve, Zvezdi samo jedna u nizu, Zvezda dere u Evropi bla bla bla.. A sad kad drugi tim dere u Evropi, ma ne bi oni sa Zvezdom mogli tako, bila bi egal utakmica. Ako je vrc tako kao sto govorite, zasto mislite da bi se Dinamo lozio protiv Zvezde i Partizana, ljudi pobjedjuju top evrospke timove, igraju zavrsnicu Evrope, sta bi se oni mucili protiv ekipa koje se busaju u grudi zato sto udju u grupu.. Kakvi komentari strasno. Znam da vas uzasnoo boli, ali manja je razlika izmedju Zvezde i Partizana, nego izmedju Zvezde i Dinama.. Dinamo je daleko ispred svih trenutno. I kako vas nije sramota da govorite da oni dobijaju pare od grada, a vas dvoje blizanaca dobijate od drzave, koliko god treba. Da ima imalo pravde u drzavi, i jedni i drugi bi trebali biti u Beogradskoj zoni otprilike..
t

titulaaa

pre oko 3 godine

Crvena Zvezda je evropski velikan i uvek ce i biti zbog 1991 godine i tu se stavlja tacka. Samo je pitanje vremena kad ce ponovo biti sam krem evropskog fudbala jer to i zasluzuje!!! a partizan ce uvek biti mali klub iz Beograda i komsija evropskog prvaka!!! Svaka cast Dinamu i navijam za njih do kraja da osvoje!!! ali i da osvoje Ligu evrope nikad nece biti veci klub od Zvezde zbog navijaca,kluba,legendi, titula evropskih!!!!
G

Gost!al stvarno!

pre oko 3 godine

Svaka cast Dinamu trenutno su najvise dogurali od ex ju klubova u evropi! ali cak i da osvoje Le zna se koji je klub najveci na balkanu sa evropskom titulom!!! tek kad osvoje Ls ili kes ili 3,4 puta kup eufa ili Le i kad porastu sa publikom po broju navijaca e onda ce moci da se uporedjuje.... ali bez Ls ili kupa sampiona teska je usporedba u istoriji!!! ali trenutno svaka cast bolji tim imaju ocigledno cim su dosli dotle i svaka cast!
K

Kvalitet

pre oko 3 godine

Pogledaj ti te neznalica od stopera kod treceg gola. Umjesto da izadju u blok, oni se povlace u sesnastercu. A vrijede sigurno preko 10 miliona. Na sto spase fudbal....Svaka cast ovome momku iz Dinama!
М

Маки

pre oko 3 godine

Баш и ја коментарисах са другарима. Два тамнопута играча, прошао између њих ко да их нема. Па ба да су фаул направили..
G

Gajsjs

pre oko 3 godine

Vise je to neko nepostovanje igraca Totenhama,kao u fazonu ma sta da ga napadam ne zna on nista,nece da da gol kad ono medjutim.Znas ono kad nekoga potcenis i obije ti se o glavu.Bravo za ovog momka,Mislav Orlic!!!!