Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Heroj Živković zaradio pohvale trenera: Jako smo srećni što imamo takvog igrača u timu

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.09.20. | 16:45

Abel Fereira sipao lepe reči na račun srpskog fudbalera

Nikako se vreme provedeno u Benfiki ne može označiti kao uspešno za Andriju Živkovića, međutim početak njegovog mandata u Solunu svakako se može predstaviti kao uspešan. Veoma uspešan. I sve se tako namestilo da je na evropskom debiju, u drugoj utakmici za PAOK, dao gol kojim je eliminisao Benfiku u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Proveo je u Lisabonu četiri godine, podigao je ruke u znak izvinjenja i proslavio pobedu nad Benfikom.

Izabrane vesti

"Prelepo veče! Hvala celom timu na ovim fenomenalnim momentima. Nastavljamo zajedno", napisao je Živković na Instagramu.

Živković je posle utakmice imao izjavu za televiziju.

"Čestitke svima. Verujem mnogo u tim i saigrače, imamo veoma dobru ekipu i verujem da možemo da uradimo zajedno mnogo dobrih stvari".

PAOK se tako po treći put plasirao u završnu kvalifikacionu rundu i imaće novi pokušaj da se konačno, po prvi put u istoriji, domogne grupne faze Lige šampiona.

Svojom partijom, Živković je zaradio pohvale i od trenera Abela Fereire. Očigledno je da je Portugalac znao zašto je želeo Živkovića u svom timu. I odmah mu se isplatio da je teško mogao više.

Benfika se sada pita da li je pogrešila što mu nije dala veću šansu.

"Drago mi je što je ovde. Mogu da kažem da je imao i veće ponude, ali je odabrao da dođe ovde. Kada imate takve igrače u timu, onda možete da ciljate visoko. Dobri fudbaleri su oni koji mogu da naprave razliku. To što je PAOK u stanju da ima igrača kao što je Živković u svojim redovima je nešto pozitivno i zaista sam srećan što je došao ovde. Imao je ponude drugih klubova u svojim rukama", rekao je Fereira.

Živkovićev mandat u PAOK-u jednostavno nije mogao bolje da počne. Videćemo kako će se stvari dalje razvijati. Za početak je napravio veliki problem portugalskom velikanu.

Pamtiće i Živković dugo taj 75. minut...



tagovi

PAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara