Mateus Kunja (©Reuters)
Mateus Kunja (©Reuters)

Herta odbila 30.000.000 iz Pariza, ali tu nije kraj

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.20. | 23:03

PSŽ ne odustaje

Rastanak sa Edinsonom Kavanijem, pa i Erik Maksimom Čupo Motingom naterao je čelnike Pari Sen Žermena da se okrenu tržištu i rešenjima za napad u kojem je sada jedini klasični centarfor Mauro Ikardi.

Već neko vreme pominje se da bi jedno od rešenja mogao da bude Mateus Kunja, koji može po potrebi da pokrije i poziciju na desnom krilu, što bi Tomasu Tuhelu dalo dodatnu širinu u izboru sastava. Da je PSŽ zaista ozbiljan u nameri da angažuje momka koji je samo pre šest meseci stigao u Hertu iz Lajpciga za 18.000.000 evra potvrđuju i saznanja nemačkog Skaja koji tvrdi da je tim iz Berlina već odbio prvu zvaničnu ponudu na 30.000.000 evra iz Pariza.

Izabrane vesti

Kako se ističe, čelnici PSŽ su se u sredu popodne sastali sa ljudima iz Herte i razgovarali su o mogućem transferu. Ubrzo je usledila i prva ponuda koju je Herta glatko odbila. Ali, tu nije kraj. Naime, i pored ovakvog raspleta u prvoj rundi razgovori idu u pravom smeru, a PSŽ bi trebalo samo još malo više da se “potrudi“ kako bi dobio saglasnost kluba za realizaciju transfera. Kunja sa Hertom ima ugovor na još četiri godine, a pošto je igrao dobro proteklih meseci, tako su i finansijska očekivanja vrhuške berlinskog kluba veća.

Suštinski, očekuje se da problema da PSŽ nagovori Kunju da dođe neće biti, tako da su pregovori sa Hertom praktično teži deo posla. Iako je sezonu završio sa samo pet golova i tri asistencije mladi Brazilac ostavio je odličan utisak i kupio naklonost fudbalske javnosti, a njegovi kvaliteti očigledno nisu promakli ljudima iz PSŽ, čim su već krenuli u akciju.



tagovi

Mateus KunjaLetnji prelazni rok 2020Mateus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara