""
""

Het-trik Partizanovih potpisa u jednom danu: Crno-beli dobili beka za naredne tri godine

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.02.16. | 21:21

"Meni je najbitnije da igram, a nadam se da će u doglednom periodu, kad za to dođe vreme, klub na meni moći i da zarad“, kaže Miroslav Bogosavac

Partizan se definitivno okrenuo svojoj deci. Posle Veljka Birmančevića (18) i Dušana Vlahovića (16), koji su u petak overili trogodišnju saradnju, u Humskoj 1 „pao“ je još jedan potpis. Ugovor sa crno-belima produžio je Miroslav Bogosavac, 19-godišnji levi bek koji je na insistiranje Ivana Tomića ove zime iz Teleoptika vraćen u prvi tim u kome dosad nije dobio pravu šansu.

Izabrane vesti

Talentovanom defanzivcu, koji se odlikuje brzinskim i karakteristikama zbog kojih nekad liči na krilo, dosadašnji ugovor je važio do leta 2017, međutim, posle današnje posete Topčiderskom brdu produžen je na tri godine.

A to znači – Bogosavac je Partizanov do 2019.
Velika je čast što sam potpisao novi ugovor. Meni je najbitnije da igram, a nadam se da će u doglednom periodu, kad za to dođe vreme, klub na meni moći i da zaradi“, ushićen je Bogosavac, u kratkoj izjavi za MOZZART Sport.

POVRATAK PARTIZANOVOG DNK: DVA POTPISA DO 2019! BIRMANČEVIĆ PROFESIONALAC, VLAHOVIĆU REVIDIRAN UGOVOR I ČUVENA "DEVETKA"

Njega je u prvi tim crno-belih doveo još Vuk Rašović, pre dve i po godine, da bi ga kasniji treneri slali na doškolovavanje u Teleoptik.
Tad sam direktno posle igranja Kadetskelige Srbije priključen prvotimcima, svaki naredni put išao na pripreme sa najboljom ekipom, što mi je dosta značilo, ali tek sad mi se čini da sam dobio pravu šansu“.

Po svemu sudeći, iskoristio ju je. Šef struke Ivan Tomić ga je „zavezao“ za levu aut liniju i nema dileme da će na tom mestu igrati protiv OFK Beograda, naredne nedelje, u prvom kolu prolećnog dela prvenstva Superlige.
Ne zaboravite da mi je Aleksandar Subić konkurent i da je iza njega odlična debitantska sezona u Partizanu. Letos sam već osetio kako izgleda nositi crno-beli dres, pošto sam ga prvi put obukao na gostovanju Novom Pazaru, ali se nadam da će od ove sezone to postati praksa. Štaviše, da će novi Partizan, podmlađen i oslonjen na izdanke omladinske škole, rzo obradivati navijače“, kaže Miroslav Bogosavac.

(FOTO: www.partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav BogosavacEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara