Histerija u Arsenalu zbog Tomasa Partija: Kakav debi! Sam drži vezni red, podseća na Patrika Vijeru

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.20. | 10:01

Pljušte pohvale na račun velikog pojačanja

Arsenal je u minulom prelaznom roku imao dve velike želje. Jednu je ostvario (Tomas Parti), drugu nije (Usam Auar). Ali i ova prva je bila dovoljna da izazove euforiju.

Sam način na koji je Arsenal poslednjeg dana prelaznog roka, pola sata pred zatvaranje pijace, angažovao Partija plaćanjem otkupne klauzule Ateltiku u visini od 50.000.00 evra je bio dovoljan za euforiju među navijačima Arsenala. A ona se sada još više rasplamasava posle onoga što Parti pruža na terenu.

Izabrane vesti

Reprezentativac Gane je sinoć prvi put bio starter u dresu Tobdžija protiv Rapida u Ligi Evrope i ostavio je sjajan utisak.

“Izgledao je baš dobro i komotno. Mislim da je sam držao sredinu terena u drugom poluvremenu kada smo otvorili više prostora, stvarali šanse i napadali prostor sa više igrača. Bio je fantastičan, a očigledno je da će nam pružiti još mnogo toga. Potrebna mu je i pomoć saigrača jer ne može sam. Zbog cene koju smo platili za njega i stila igre, biće pod posebnom lupom javnosti u svakoj utakmici”, rekao je trener Mikel Arteta posle meča.

Sa Artetnim ocenama se slažu i bivpi engelski reprezentativci, a danas stručni konsulktantni na televiziji: Oven Hargrivs i Martin Kion.

“Čim ga vidite, osetite koliko je klase doneo u ekipu. Želi da igra i da menja stvari na terenu. Veoma je inteligentan i ima ga svuda na terenu. Podseća me na Patrika Vijeru zbog načina na koji prenosi loptu i gradi akcije”, rekao je Martin Kion.

Oven Hargrivs se slaže.

“Kada gledate ovog momka, čini vam se da je sve lako. Delio je lopte kao da je glavni u ekipi. Ovo je jedan od najboljih debija koje sam video u skorije vreme”. 


tagovi

Tomas Parti

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara